L(uc)aky sem, l(uc)aky tam

26. října 2012

V poslední době jsem se nějak rozmohla v nakupování laků na nehty. Tady je tedy má další várka :-)


1. Avon-SpeedDry
Cena:79,-Kč

Při příležitosti mé kamarádky v Praze, jsem po dlouhé době vyzkoušela lak na nehty od Avonu. Kdysi jsem měla tuto kosmetiku docela ráda a to i jejich laky. Musím říct, že název sedí. Je to opravdu SpeedDry :-) Odstín taky super. Takže palec nahoru.

2. English Rose (111 - Essence)
Cena: 40,-Kč

Chtěla jsem dát novým lakům ještě jednu šanci. Musím říct, že si trošku reputaci zlepšili, ale zas tak žhavé to nebude. Mají nádherné odstíny, to ano. Ale kvalita opravdu trošku pokulhává. Vím, že o tom melu pořád okola, ale nemůžu se s tím smířit.

3. Luxury Secret ( 83 - Essence - stará verze)
Cena: 15,-Kč ( výprodej v Rossmanu)

 Staré laky ještě žijí :-) Objevila jsem výprodeje ( pak i v Palladiu), kde laky a další věci od Essence prodávají po 15,-Kč. Jsou většinou v košíčcích pod regálem s kosmetikou Essence nebo u pokladen. K laku nemám moc co napsat. Super barvy, skvělá výdrž, prostě nic nového ;)

4. Time for Romance (112 - Essence)
Cena: 40,-Kč

Na první pohled bláznivý pocit, na druhý pohled jsem se do něj zbláznila já. Ano, je třpytivý, a jde špatně dolů. Přesto jsem ho musela mít a bez něj, už si to zkrátka nedovedu představit. :-) Odstínu v podobném stylu mají víc, takže to tak vypadá, že brzy bude další recenze.








3 komentáře

  1. máš krásnej prstýnek! :-)
    a jsem překvapená, že je lak od Avonu dobrý! já mám Avon pořád uložený jako špatnou značku, ale asi budu muset vyzkoušet! :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, v poslední době jsem se do prstýnku zbláznila. A nosím je pořád :-) A jelenovi jsem nemohla odolat :-);-)
      Co se týče toho laku, tak musím říct, že mě to taky překvapilo. Nyní doporučuju ;) A.

      Vymazat
  2. Hezké přírůstky di sbírky ;)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.