Zabydlování

29. srpna 2016


Pomalu, ale jistě se začínáme zabydlovat. Počítám s tím, že do konce roku to snad nějak dotáhneme ( už jsem smířená s tím, že skříně budou až příští rok ). Mým nejžádanějším kouskem je teď komoda do ložnice. Hrozně se mi líbí tahle, o které jsem Vám už říkala, ale kvůli rozměrům pořád váháme. 

V mezičase než budou ostatní věci teď ladím aspoň doplňky. A taky kovbojův domeček! Ale o tom jindy, protože to stojí za samostatný článek :-).


*********

Pandička, to je kovbojův usínáček. A tak jsem mu koupila i plakát. Je nadšený ♥. Najdete ho tady ( a dalších milion krásných věcí taky :-).


Kovboj má rád při usínání světlo ( když nespí zrovna s námi ). A tak jsme mu koupili tuhle naprosto boží lampičku/světlo. Písmenka i znaky jsou součásti balení, takže si tam můžete každý den napsat něco jiného. Koupila jsem jí taky u Mylittlewall - kuk sem.


Plánovala jsem si co všechno bude mít k. v pokoji. Zatím to ale vypadá, že tam bude jen nádraží! :-D


V Lidlu jsem ulovila nové kořenky. Jsem nadšená!


Pamatuju si, když měl v pokoji 1, 2 a teď? 3!


Dřevěné písmenka jsem objevila na AliExpressu. Obraz jezevčíka je památka na mužova tatínka. Už toho má hodně za sebou, ale rádi bychom ho nechali kovbojovi na památku. Chtěli bychom ho ale zkusit nějak vyčistit. Půjde to, nemá někdo zkušenost? 


A nakonec jsem si prosadila i ty židle. A jsou TOP!



6 komentářů

  1. Krásně zabydlené to máte :) Mě se nejvíce líbí ta židle!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. To je parada, uplne zavidim...pekne vyladene ;)...mohla bych drze poprosit o kontakt na obchodnika z ali s pismenky? Mam jen 1 a 2 a trojka se bude hodit ;)...moc dekuju a blog dal sleduju, cerpam tu rada inspiraci, vzdycky me bavi ten simple a clean styl jak v psani, tak na fotkach

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, moc mě to těší :) Písmenka jsem koupila tady http://www.aliexpress.com/store/1813087?spm=2114.13010608.0.58.ZWD3Zt ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.