TIPY / DEN OTCŮ ♥

8. června 2017

"Tatínků, ty jsi MŮJ tatínek!"... doplněno sladkou Richardovou pusinkou. Ano, nejen maminky jsou pro děti středobod vesmíru. Aspoň u nás tomu tak určitě je. Podle mě, bychom na táty neměli zapomínat. 18.6. oslaví svůj svátek, co jim udělat něčím pěkným radost?



My jsme tentokrát s Richardem vybrali ryze praktické věci - opasek a peněženku. Na dárky si moc nepotrpíme, takže vybíráme spíše podle toho, co zrovna potřebujeme. Richard nakreslil ještě přáníčko, z kterého bude mít určitě největší radost ♥.





Na polštář jsem narazila, když jsem procházela kolem výdejny z pracovní schůzky. Líbí se mi, že má jednoduchý design, ale s roztomilým nápisem. (1).

První z těch praktických dárků, které jsem zmiňovala je nový kožený opasek. Můj muž patří k těm, co všechno nosí nadoraz a kupujou až je to vážně potřeba. Znáte to? ;-) Opasek je sice klasický, ale líbí se mi ta šedivá spona. (2)

Mému tátovi jsem vybrala klasickou štětku na holení v designu dřeva. On totiž miluje klasiku a tohle se mu bude určitě líbit. (3).

Super roztomilá bomba do koupele, kterou jsem pro něj dostala. Můj muž si na tohle sice moc nepotrpí, ale připadá mi to jako originální dárek. (4).

Druhým praktickým dárkem je pak černá kožená peněženkaChtěla jsem sehnat stejnou jako má teď, což se mi nakonec i podařilo. (5).

Už dlouho se mu líbí nástěnná mapa. Říkali jsme si jí, že si jí koupíme do nového bytu, ale ještě jsme se k tomu nedostali. Takhle není nástěnná, ale je stírací, což mi připadá ještě více nápaditější, hlavně kvůli umístění. (6).

Poslední tip je pak ryze praktický dárek, zastřihovač chloupků. S tímhle pomocníkem jim to půjde samo. (7).



Budu ráda, když mi napíšete, jestli svátek slavíte nebo ne.

KRÁSNÝ DEN TATÍNKŮ A&R

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na blogu běží soutěž o dvouměsíční kúru na vlasy, nehty a pleť - zde.




3 komentáře

  1. Přiznám se, že ne. Ale nejsem proti, jen se na to v ČR asi zapomíná. Kamila

    OdpovědětVymazat
  2. My ho slavíme, i když z větší části je to jen kvůli mě a sestře, táta by na to úplně zapomněl :D řekla bych, že někteří tátové také ocení hlavně jedlé a pitelné dárky, tím se nikdy bič nezkazí :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.