Naše kosmetické taštičky - část 1. ( Make-up )

15. července 2012

V této rubrice budeme postupně recenzovat naše kometické pomocníky.

 V první části Vám ukážeme make-upy, které v současné chvíli používáme. :-)



Odstíny make-upů

1. Dermacol- Matte Cover make-up ( odstín 01)

- jedná se o minerální make-up, který má pleť zmatňovat. Je vhodný pro smíšenou až mastnou pleť.

Jeden z nejlepších make-upů jaký jsem zatím měla. Příjemně se roztírá, je opravdu hodně lehký, takže na pleti vytváří neviditelný film. Co se týče krytí, tak už to tak slavné není. Na pleti vydrží opravdu dlouho, jestli slibovaných 16 hodin, to nevím, tak dlouho jsem ho na sobě ještě neměla :-) Pro mě je vhodný především na horké letní dny. 

2. Calvin Klein- Infinite hydration ( odstín soft beige)

- jedná se o make-up, který slibuje krytí nedostatků a jemný linek. Je hydratační.

Na tenhle make-up jsem četla moc příjemné recenze, tak jsem si ho i přes vyšší cenu (okolo 700,-Kč) objednala. Celkově bych ho nemohla hodnotit jako špatný, ale příjde mi hodně tekutý. Jako další mínus mi příjde, že ani moc nekryje.  V současné chvíli ho používám, ale do budoucna už bych si jej nekoupila. 

3. Alverde

- tento "make-up" jsem si koupila úplně omylem. V rámci nakupování jsem hledala krém na obličej od stéjné značky. Do ruky mi padl právě tento výrobek. Nebojte se, umím číst :-). Na tomto výrobku je ale napsáno denní krém s měsíčkem. Takže pozor na to! 

Celkově ho hodnotím jako kladný, je to krém s make-upem dohromady. Make-up nekryje a pro mě je dost tmavý (blondýnka), takže ho musím mixovat s jiným make-upem. Doporučovala bych ho spíše pro suchou pleť. Jako velké plus bych pak viděla příjemnou vůní a skvělou konzistenci.

4. Fleur de Santé- Skin Corrector

- jedná se o hydratační make-up pro opálený vzhled. Obsahuje vitamín E.

Jak můžete vidět na obrázku, tak je tento make-up extrémně tmavý oproti ostatním. Pro mě tedy celoročně nepouživatelný. V létě si ho, ale v době opálení nemůžu vynachválit. Krásně kryje, dobře se roztírá. Na pleti nejde skoro vidět. 


V příští části se můžete těšit na tužky na oči. :-) 

Máte nějaký tip na dobrý make-up? Napište nám! 




Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.