Naše kosmetické taštičky - část 2. ( Balzámy na rty )

24. července 2012

Tentokrát jsme si pro Vás připravili recenzi našich balzámu na rty. Potom co jsem nafotila všechny naše dobroty, přinesli mi holky další a další...a já se musím přiznat, že jsem jich i já pár dalších objevila. Nevím proč, ale vždycky si je někam dám ( nejčastěji do všemožných kabelek) a pak už je nenajdu. O to lepší je pak, když je najdu třeba za měsíc..to je pak radosti :-))

V předchozím postu ( Lush) jsem Vám slíbila bližší info o Lush balzámech, takže jsem je zahrnula tady. U některých balzámu pak můžete vidět značku TOP. To jsou ty, které jsou pro nás opravdu nejoblíbenější a dle našeho názoru také nejlepší ! 

No máme jich dost, tak pojďme na to :-)



1. CELEBRATE ( Lush ) - úžasný, má v sobě jemné třpytky a krásně voní ( limitka )
2. SNOW FAIRY ( Lush) - další velká lahůdka, ale pozor - docela hodně barví! To bych viděla trošku jako nevýhodu. Nádherná vůně po bonbonech ;-) ( limitka )
3. CHILLI TINGLE ( Lush ) - ten mi příjde jako nejslabší. Moc nevoní a dost barví ( limitka )
4. MAPLE TAFFY ( Lush ) - trošku lepí, ale jinak je super. Krásná vůně javorového sirupu ( limitka )
5. BORN LIPPY ( The Body Shop - Pink Guava) - moji oblíbenci, krásně voní a vydrží hodně dlouho. Rty nebarví! TOP 
6. BORN LIPPY ( The Body Shop - Strawberry ) - další skvělý ovocný balzám. Rty nebarví! TOP
7. LIP BUTTER ( The Body Shop - Chocomania ) - jelikož mám skvělou zkušenost s balzámy od TBS, tak jsem si při mém výletu do Londýna pořídila další ( máme ještě kokosový a citronový, ale nevím kde :-). Bohužel mě dost zklamali, na rtech mi přijde, že jde hodně vidět a ani ta čokoláda mi nepřijde nic moc. Čokoládový balzám jsem měla i od Lushe a ten můžu vřele doporučit ;-)

8. BOTANICAL LIP BALM ( Sanoflore ) - je to spíše takový lesk, nádherně voní po pomerančích, vydrží na rtech dlouho a je moc příjemný
9. LIP BUTTER ( Korres - mango ) - další másličko, tentokrát od Korres, jak vidíte na fotce, mám ho ráda   a to hodně! Je naprosto senzační a chystám se koupit další. Barví tak akorát a příjemně voní. Na rtech vydrží dlouho! TOP 
10. CEREZE ( Cherry Cerise ) - koupila jsem si ho na trajektu společně s dalšími příchutěmi. Pokud bych na něj natrefila znovu, koupím si jich dalších 100! Je opravdu kvalitní a dlouho vydrží i při každodenním používání. Nemluvě o tom, že na rtech máte opravdu ovocnou zahrádku! TOP  
11. VASELINE ( Original ) - velký oblíbenec v Anglii. Je škoda, že se taková neprodává u nás, protože je opravdu senzační. Nebo možná prodává, ale my o tom nevíme?
12. PRETTY SMILE ( Pearl Shine ) - další anglický balzámek. Je docela fajn, na rtech je hezky perleťový, ale nevoní mi. A to vůbec.
13. PRETTY SMILE ( Rosy Lip ) - stejný problém s vůni, ale používám ho poměrně často. Rty krásně dobarví do červena

14. LIP BALM ( Oriflame ) - myslím, že hodně známý. Na rtech působí přirozeně a dlouho vydrží. 
15. LIP BALM REPAIR ( Lavera ) - přírodní balzám na rty. Krásně voní ( bylinkama) a rty krásně zvláční.
16. LIP BALM ( Alterra - heřmánkový ) - další přírodní balzámek, moc fajn, pokud nemáte rádi převoněné balzámy. 
17. LIP BALM ( Doliva - s pepermintem ) - naprosto luxusní směs oliv a pepermintu. Rty nádherně zvláční a dodá jim svěží pocit! TOP 

UKÁZKA BAREVNÝCH BALZÁMU NA RUCE



Všechny z nás ( asi jste si všmili :-)) dáváme přednost ovocným balzámům. Máme na rtech rádi ten pocit něčeho štavnatého a ovocného :-)
Napiště nám i Vaše tipy. Těšíme se :-)

AMPM

3 komentáře

  1. No ty brďo, to jsou pořádné zásoby!!! sama mám nejraději růžové Labello a karamelový kelíkem od Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, ale zase to ber tak, že je to od 3 holek ;-) Já to růžové Labello taky měla, ale moc mi nesedělo. Ale co se týče Oriflame tak ten je super. Mám docela ráda i ten čokoládový, který ale už nemám:-)

      Vymazat
  2. Já mám kdyžtak ten čokoládový na prodej (nabízím ho tady http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/kosmetika-a-prislusenstvi/pece-o-plet/kosmetika/444977-cokoladovy-zazracny-kelimek), nevyhovuje mi ta vůně. Rdši mám třešňový zázračný kelímek :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.