Letní favorité ( červenec )

1. srpna 2012

V tomto článku Vám představím pár mých kosmetických favoritů. Některé jsem si oblíbila poměrně nedávno, některé už používám několik měsíců.


1. Calvin Klein minerální pudr ( 201 Ivory ). Oblíbila jsem si ho před necelým rokem. Jelikož mám světlou pleť tenhle odstín mi vyhovuje. Používám ho několikrát denně ( po nalíčení a pak během dne k přepudrování ). 


2. Calvin Klein bronzer303 Sun Bathe ). Mám hodně světlou pleť, takže jej používám jako tvářenku. Vyhovuje mi, protože má i zrcátko a vydrží opravdu dlouho.



3. Krém na ruce Lemon- Verbena ( Marks and Spencer ). Kosmetiku MS jsem si oblíbila už dávno, hlavně jejich citrusové vůně ( mám na citrusové vůně tak trošku slabost :-) . Líbí se mi taky, že kosmetika není testována na zvířatech. Cena je pak ještě další třešničkou na dortu. Krém jsem koupila v Londýně, nevím zda se tato řada prodává i u nás ?? Je příjemný a rychle se vstřebá.



Tak a teď moji favorité od Vichy. Vichy jsem dlouho odolávala, a to i přesto, že v mém okolí patří mezi velké oblíbence. Pak jsem ale vyzkoušela krém na obličej od mojí mamky a rozhodla jsem se je taky vyzkoušet.

1. Vichy- hydratační fluid pro normální až smíšenou pleť. Obsahuje výtažky z růže, takže má moc příjemnou vůni. Ani nevím, proč mi ruka padla zrovna na něj, ale jsem sním naprosto spokojená a měnit v nejbližší době nebudu.

2. Můj druhý výrobek od Vichy pak byla Termální voda z Vichy na kterou jsem slyšela jen samou chválu. No tak jsem si jí taky koupila. V horkých dnech se hodí a příjemně osvěží. Měla jsem zatím jen jednu takže nemohu porovnávat s ostatními. Viděla jsem jí např. i u La Roche-Posay.

3. Vichy- 3v1 odličovač ( odličovač očí, odličovací mléko a tonikum). K tomuto odličovači jsem se dostala náhodně, a to když jsem sháněla něco čím odlíčím voděodolnou řasenku. Funguje perfektně. Nanáším ho na vatový tampón. Oplachovat se nemusí. Pokožka je po něm příjemně vláčná.

Jaké máte favority vy? :-)

AM

Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.