Zajímavé akce + Vyhlášení vítěze Giveaway

13. září 2012

Na začátku tohoto postu se s Vámi podělíme o pár akcí, na které jsme narazily, byly pozvány apod. Tady je malý seznam těch nejlepších ;-)


Módní Cirkulačka pokud chcete vyměnit své oblečení a spojit to s příjemnou návštěvou kina Bio Oko, kde se celá akce koná určitě přijďte.

Grace'n'Glamour opravdu nechceme přivolávat Vánoce, ale tato akce stojí určitě za zmínku. Předvánoční nákupy Grace'n'Glamour jsou určeny hlavně pro milovníky originální tvorby. Celá akce se koná v Mandarin Hotelu.

POP - UP STORE v rámci letošního Dreft fashion weeku bude ve škole otevřený POP - UP STORE. To stojí za to a rozhodně stojí za to i samotný Dreft FW. Tento workshop stojí také za to. Na něm si totiž můžete s pomocí profesionálních švadlem přešít své nebo koupené vintage šaty.

A další bazárek NEWINTAGE BAZAR.

A podzimní Dyzajn market u Národního divadla. 

Benefiční koncert, přednáška a fashion market. To vše na Pro Kopyto akci. Akce podporuje Koně převalského ;-)

A co byste řekli na barterový trh? Nám se tenhle nápad dost líbí, takže tam určitě zavítáme.

No a jako bonus Vám tady dáme odkaz na takovou trošku netradiční akci, na kterou jsme byli letos pozvány. A pojedeme tam, aspoň jedná z nás určitě:-)  Je to Přehlídka netradičního filmu. Více informací najdete tady.


VYHLÁŠENÍ VÍTĚZE GIVEAWAY

Random mluví jasně :-)



Gratulujeme ! ! !


Vítězce soutěže gratulujeme a doufáme, že jí krásný bloček bude dělat radost. Všem ostatním moc děkujeme za účast a těšíme se zase příště :-)

Zvláštní poděkování pak patří KRSTL, která tuto cenu do soutěže věnovala.






3 komentáře

  1. Děkuji mnohokrát! :) Mám obrovskou radost - když jsem četla článek a uviděla jsem se tu, vyskočila jsem radostně z gauče, začala povykovat a chystala jsem se skočit na vyděšeného přítele :D Jsem strašně ráda za váš blog, narazila jsem na něj náhodou a nyní je jedním z mých nejoblíbenějších. Je jiný, zajímavý a inspirující :) v záložce mám od včerejšího večera kabelku z Dara bags a právě jsem si do diáře zapsala datum Cirkulačky .. :)
    Ještě jednou mockrát děkuju vám i Krystyně! A jak už jsem psala, držím jí palce, její tvorba je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chudák přítel :-D Moc děkujeme za pochvalu, nesmírně si toho vážíme a doufáme, že tě do budoucna budeme jen a jen těšit a inspirovat :-) Pokud půjdeš na Cirkulačku, ozvi se a můžeme se sejít ;-) Měj se zatím krásně :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Mockrát gratuluji*
    Napsala jsem Ti e-mail, takže se jistě dodomluvíme ohledně předání. :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.