Ladybox listopad- 2 recenze v jednom článku

4. listopadu 2012


Další Ladybox je tady. Někteří z Vás už jistě jen při pomyšlení na článek Ladybox otvírají kudlu v kapse. :-) No i přesto, a možná i právě proto, jsem se rozhodla článek napsat až dnes. A aby to nebyla taková nuda a také jednostranný názor, přizvala jsem si k hodnocení mou nejlepší kamarádku Míšu, která si Ladybox také objednala.

MY A LADYBOX

Andrea
Je to náš druhý Ladybox. První jsme testovali společně s Martinou. Tento jsme dostali k zrecenzování zdarma. Krabička se mi líbí víc než minule, výrobky tedy rozhodně ne.

Míša
Co mi řekla o Ladyboxu: " Těšila jsem se na něj, co si budeme povídat. Když jsem viděla první krabičku a četla první recenzi, tak jsem si jej hned objednala. Čekala jsem měsíc a konečně ve středu mi přišel. Vybalování byl obřad, jako by to byly takové malé Vánoce nebo nečekaný dárek k narozeninám."


Pokud jste ho ještě neviděli, vypadá takto..:-)


Krabička




dopis s popisem výrobků nechyběl
Výrobky



tvářenka ( se zrcátkem)
slevové kupony+kosmetická taštička+katalog z Fler de Sante


Recenze výrobků



ANDREA

1. Radiant Blush Chestnut Glow ( Fleur de Santé - plné balení) 
Barva není úplně pro mě, ale možná to ještě zkusím. Obal je krásný a zrcátko užitečné.

2. Kakaový energetický nápoj ( Iswari ) No rozhodně mě to nenadchlo. V minulém LB bylo něco podobného, což mi chutnalo. Možná do toho jogurtu ok, ale asi bych si to nekoupila.

3. Masážní a koupelový olej( Pure Fiji ) 
A jéj, další Pure Fiji. Je mi to líto, ale nemůžu si pomoct. Tato značka mi absolutně nesedí. První přičichnutí je super. Ale druhé je pro mě už fakt trauma. Cítím z toho něco, co rozhodně cítit nechci.

4. Obličejové a tělové máslo ( Reniu ) 
Hodně intenzivní vůně, do kabelky fajn. Cítím jasmín. Hezky to hydratuje. Plnou velikost bych si nekoupila, hlavně kvůli té vůni.

5. Tělové máslo Coconut Latte ( NIP+FAB 
Trefa! Přesně do černého. Naprosto super. Vyhovuje mi jak vůně, tak konzistence. Hrozně se mi líbí i obal. Připadá mi to takové jednoduché a čisté. Určitě si koupím plné balení, možná i v jiné vůni. 

6. Řasenka pro krásné řasy - odstín Noir ( Yves Rocher- plné balení ) 
Nikdy více! Já, s mými krátkými řasami, potřebuji řasenku, která dodá objem. Tato řasenka má pro mě efekt 0! Jako kdybych na řasách nic neměla.


7. Tělové mléko Fleur de Noel ( Yves Rocher- plné balení )Voní mi dobře, hezky hydratuje. Jestli je to vánoční edice teda nevím. Ale rozhodně ho upotřebuji. A jestli bych si jej znovu koupila? Ne.

+ kosmetická taštička ( velká, hezká- vždy se hodí )
+ slevové kupónky ( sleva na sérum na řasy asi ne, ale Yves asi využiju ) 


MÍŠA


1. Radiant Blush Chestnut Glow ( Fleur de Santé - plné balení) Značku Fleur znám už delší dobu, nějaké výrobky od nich už mám. Některé jsou lepší, jiné zase horší. Řekla bych, že tato tvářenka bude patřit k těm lepším výrobkům. A mít trošku barvu ve tváři se v zimě hodí, když není sluníčko. Zatím z mé strany spokojenost .

2. Kakaový energetický nápoj ( Iswari ) Jsem na to zvědavá, ale kakao mám velmi ráda. Myslím, že to nemůže být špatné.

3. Šampon z kokosového mléka ( Pure Fiji ) Jsem zvědavá na ten zázrak, z ostrova FIJI. Už se těším, až si s ním umyji vlasy. Voní skvěle a zřejmě bude kvalitní. Je to můj pocit, tak uvidíme.

4. Obličejové a tělové máslo-vůně Plumérie ( Reniu ) Vyhovuje mi. Konzistence je skvělá. Pro mě zatím TOP výrobek :-)

5. Tělové máslo Coconut Latte ( NIP+FAB Hydratuje perfektně. Mé ruce to poznaly hned. No, ale ta vůně, to není můj šálek kávy. Takže funkčnost super, ale vůně pokulhává.

6. Řasenka pro krásné řasy - odstín Noir ( Yves Rocher- plné balení ) Mě přišla varianta Noir (takže černá) Dá se říct, díky bohu, protože jiné řasenky nepoužívám. Zatím se mi jeví dobře. Má užší kartáček, který moje řasy hezky rozčeše a neslepí. Taky má prý olej z kamélie, který pečuje o namáhané řasy, to uvidíme do budoucna. 
pozn.autorky: Míša je majitelkou dlouhých a krásný řas :-)

7. Tělové mléko Fleur de Noel ( Yves Rocher- plné balení ) Vánoční edice tělových mlék. No nevím, po Vánocích mi monevoní spíš nějak jarně po kytkách. No uvidíme třeba si zvyknu. Tělové mléko je u mě záležitostí na chvilku, takže do Vánoc už stejně nebude.:-)

+ kosmetická taštička ( má veselou barvu a je prostorná, určitě jí využiju)
+ slevové kupónky ( mile mne potěšily slevové kupóny do Yves Rocher, ale i slevové poukázky na nákupy přes internet) 


KONEČNÝ VERDIKT

ANDREA
Ladybox jsem dostala zdarma, a musím říct, že kdybych do něj investovala ty necelé 300,-stovky byla bych tentokrát zklamaná. Je mi jasné, sto lidí, sto chutí. Mě, ale tentokrát opravdu zklamal. Jestli si ho objednám příští měsíc nevím. Jako jediný plus vidím, že příště tak snad bude něco od Saloos. 

MÍŠA
Jsem nadmíru spokojená. Krabička se mi moc líbí a příjde mi praktická. Příští měsíc si jej objednám znovu.


2 komentáře

  1. Já teda v případě řasenky YR souhlasím s názorem Andrey. Kde nic tu nic :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojité recenze jsou vždy lepší, člověk aspoň vidí, že každému sedne něco jiného ;) Domča

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.