I dárek může pomoci!

6. prosince 2012

V podstatě mám Vánoce ráda. Nepatří mezi lidi, kteří se stresují nákupem vánoční dárků, či zdobením stromečku. Nepotrpím si na výzdobu a vánoční cukroví letos peču, jen proto, že vím, že to bude neuvěřitelné zábava. ( dámská jízda s punčem:-)

Však ono to nějak dopadne, říkám si. Říkám si to každý rok, a ono to vždy opravdu nějak dopadne. Začnu to řešit možná jednou, až budu mít děti. Možná..

Přesto bych Vám rada dala tip na jeden dárek, možná i více dárků.

  Heslem tohoto projektu je: "Kup babičce slona" a pomoz vybavit školy v Guineji a Keni ! Jak už z dřívějška víte, Afriku mám ráda, a hrozně ráda podporuju projekty, které mají smysl. V tomto případě tomu rozhodně není jinak.

zdroj: www.centrumdialog.cz

Podpořit tento projekt můžete koupí autorských fotografií či přímo předmětů, který byly vyrobeny v těchto zemích.

Zakoupení je možné přímo na adrese Centra Dialog, Tyršova 1, Praha 2 (kontaktní telefon 608 917 760), a to každý všední den od 9 do 17h, nebo na e-shopu www.montessorihracky.cz. 

Fotografie pak autorských fotografií na prodejní výstavě Centra Dialog, která probíhá od 3.12. ve studentském klubu K4 University Karlovy na Praze 1 a od 14.12. ve studentském výstavním prostoru v centru Brna.

 Více informací naleznete zde.



Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.