Konec světa se nekonal !

7. ledna 2013

Konec světa se opět nekonal, a tak je tu rok 2013. Zjistila jsem, že máme velkou absenci ve psaní článků na blog, což není teda vůbec dobré.

Martina odletěla na několik měsíců ( doufám, že jen měsíců ) do zahraničí, a tak jsem tu na to zůstala sama.

Nechtělo se mi psát články ve stylů - Co jsem dostala na Vánoce? nebo Moje nejoblíbenější produkty za rok 2012. Nechci je nijak snižovat, sama si je ráda přečtu, ale prostě se mi do nich nechtělo. Byl jimi zaplavený celý blogerský svět a tak jsem si řekla, že je vynechám.

Některé dárky Vám určitě ukážu v průběhu měsíce, a rovnou k nim přidám i recenze ;) V roce 2012 se toho pro mě hodně změnilo, žila jsem nějakou dobu v zahraničí, což jsem si moc přála a taky jsme začaly psát tenhle blog.

Rok 2013 toho pro mě hodně připravil a hned od ledna jsem nastoupila do vysněné práce ve vysněné společnosti. Po tvrdé dřině jsem se tam dostala, ale jak už to tak bývá realita je trošku jiná než sen. No uvidíme.

Od 1.2. se budu stěhovat, při čemž se mi splní můj další sen a to je vlastní šatna. Přítel na to přistoupil hned, možná ho to dokonce napadlo i samotného. Do šatny si dám i pár jelínků, které už poctivě sbírám. :-) No a určitě tam nebude chybět vinotéka, kterou si s holkama určitě řádně užijeme :-)

Zdá se, že rok 2013 pro mě začal úspěšně, tak uvidíme.

Blog se bude doufám dále vyvíjet, ale bude muset jít i trošku stranou. Již od prosince pracujeme na novém projektu, který nám zabere hodně času. I přesto doufám, že si čas na blog najdeme a že i nový projekt bude co nejdříve hotov.

Děkujeme za Vaší přízeň a přejeme krásný a úspěšný rok 2013!

vánoční dárky od mé úžasné kamarádky. děkuji!



1 komentář

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.