{ kosmetika } Kontaktní čočky - jak ušetřit při nákupu!

20. března 2013

Vybrat si správné čočky, to je pro mě vždy peklo. V tomhle ohledu nerada experimentuji, proto už dlouho používám čočky od výrobce Bausch & Lomb, konkrétně ty, které jsem mohla nosit měsíc v kuse. Na tyto věci jsem poměrně líný člověk, takže mi vyhovovalo, že jsem se nemusela o nic moc starat.

Chodila jsem v nich spát, do bazénu, do solárka, prostě všude a nikdy jsem s nimi neměla sebemenší problém. Čočky jsem si jednou za čas vytáhla, vyčistila a nechala třeba přes noc v roztoku, aby si oči odpočinuli. Vím, že o těchto čočkách netraduje příliš dobrá pověst, ale já jsem si na ně stěžovat nemohla.

V poslední době se mi zdálo, že mi čočky přestaly sedět. Nevím, zda je to možné ze dne na den, ale čočky mi v očích začaly vadit, jakoby lehce píchat. Taky mi oči začali hodně slzet, tak jsme si řekla, že je čas je vyměnit.

Čočky jsem většinou kupovala u optika, pak jsem ale objevila obchod Vasecocky.cz. V e-shopu jsem ceny za čočky i roztoky mnohem, opravdu mnohem příjemnější než v kamenném. Pro porovnání bych uvedla roztok, který vidíte na fotce. V kamenném obchodě jsem jej kupovala za 289,- Kč, v e-shopu je za 120,-Kč. Trošku rozdíl, nemyslíte?
A tak jsem si nákup vyzkoušela. Obchod má i výdejní místa (43) na kterých si můžete čočky vyzvednout. Doporučení má také kladné, takže proč ne. 

Nákup proběhl skvěle bez sebemenšího problému. Za každou objednávku se Vám načítají body, za které si pak můžete vybrat dárky. Vybírat můžete třeba z pouzder, aplikátorů, roztoků a mnoho dalšího. Komu by se to nelíbilo :-) Čočky mi opravdu dorazili do druhého dne ( na svých stránkách garantují doručení do 24 hodin)

Čočky mám doma už asi 3 týdny, takže může svědomitě říct, že jsou perfektní. Obchod můžu vřele doporučit. Nepatřím mezi lidi, kteří by si nechali pro korunu vrtat nohu, ale zase pokud ušetřím např. 400,- Kč ( což ve většině případů ano) koupím si za ně něco lepšího :-D





2 komentáře

  1. Jo, na tento e-shop jsem narazila taky a jsem taky hodně spokojená, protože ty ceny jsou tam fakt levnější. Jinak ti ještě poradím, že kdy si ty čočky nakoupíš přes tento web http://www.plnapenezenka.cz/obchody/vasecocky-cz tak můžeš ušetřit ještě více, protože dostaneš 4% z nákupu zpět:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuju, máš pravdu. Já tu plnou peněženku právě zkouším, ale o čočkách jsem nevěděla, že tam taky jsou ;)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.