{ kosmetika } Buď můj Idole!

20. dubna 2013

Znáte takový ten pocit, když ucítíte nějakou vůni a víte, že je to ono? Že je to přesně to, co jste dlouho hledali? A máte pocit, že jste tu vůni už milionkrát cítila na ulici, na lidech?

Přesně tohle se mi stalo s parfémem Idole d’Armani od Giorgio Armani. 

O značce Giorgio Armani
 Zakladatel firmy Giorgio Armani se narodil roku 1934 v italské Piacenze a v branži začínal u Nina Cerrutiho. O 40 let později založil značku Armani. Dnes je jméno Armani jistě povědomé i módnímu laikovi. První parfém od této značky se objevil v roce 1982. V roce 2001 byl vyhlášen časopisem Forbes Magazine jako nejúspěšnější italský módní návrhář. Od té doby bylo uvedeno na trh více než 40 vůní vesměs dodnes oblíbených. Vlajkovou lodí je lehká a svěží Acqua di Gio, pánská i dámská linie. Parfémy Armani patří k tomu nejlepšímu ve světě vůní.

Něco málo o parfému
 Hlavou celého parfému je označována hruška a zázvor. Dále pak šafrán, jasmín a pačuli. Najdete tam také kůži, vetiver ( rostlina ) a styrač ( strom ). Označuje se jako luxusnější vůně, která by měla uspokojit i tu nejnáročnější ženu. 



Jaký je ve skutečnosti
Sama bych nedokázala ani omylem odhadnout jaké ingredience se v něm nacházejí. Kdyby mi někdo řekl, že je tam zázvor, asi bych se tomu pěkně divila. Vůně je hrozně příjemná, není vtíravá ani příliš silná. Řekla bych, že je tak akorát. Parfém přesto nosím většinou na večer, na den mám totiž jiného favorita :-).

Co se týče výdrže, nemohu si rozhodně stěžovat. I přesto, že já mám pocit, že už nejde cítit ostatní Vás ujistí o opaku. Tuto lahvičku mám doma cca rok ( už má druhá lahvička ) a jak vidíte je stále skoro plný. Před nějakým časem jsem měla ještě parfém Armani Code, který byl však na mě příliš silný.



Pokud tedy uvažujete o koupi nového parfému, zkuste se zaměřit právě na tuto značku! Parfém můžete koupit např. zde. 


Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.