{ event } Zalovte si na blešáku

9. dubna 2013

Blešák asi není místo pro každého. Já na něj ale chodím. A ráda. Líbí se mi ta atmosféra tam, a líbí se mi, že ty věci mají nějakou historii. Nedávno jsem objevila opravdu mega velké Bleší trhy na Kolbenově. 

Tyto trhy se honosí, že jsou největší v ČR a i Evropě a mají rozhlohu přes 50 000 m2. Výhodou je pak to, že jsou každou sobotu a neděli od 7 do 14:00 hodin.Vstupné je pak do celého areálu 20,-Kč.

Připravte se na velké množství lidí a ne velké množství prodejců. Koupit tam můžete všechno. Od pneumatik, přes jídlo, použité nádobí, oblečení, klece, sedačky, potraviny nebo třeba vycpané zvířata. Dají se tady koupit i nové věci, jsou tady obchody s oblečením, s hračkami, rýbařskými potřebami atd. O ceně se tady smlouvá, což pro mě není, ale vždy se dá nějak domluvit. 

Vím, že se to někomu může zdát jako hrozné místo ( třeba můj partner necháme mou radost z návštěvy tam), ale já to mám prostě ráda. Vždyť bleší trhy mají tradici po celém světě a v jiných zemích patří k oblíbeným nákupním místům.

 I když si tam kolikrát nic nekoupím, tak se mi moc líbí ta atmosféra. Tentokrát jsem tam pár věcí ulovila, ale nevím zda by Vás zrovna tenhle "sortiment" zajímal.











od všeho něco ( prodejce má nevídaný přehled, kde co najdete)


hrabárna



i Diorku tady můžete koupit :))


retro žehličky mě baví

moderní tričko :))



4 komentáře

  1. Něco je fajn, třeba to na to vaření.)) Jinak, co sis tam koupila ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě zaujalo nejméně. Na vaření si můžu koupit jinde ;) No koupila jsem tam pár věcí, ale zatím nechci prozravovat ;)

      Vymazat
  2. ja takto nakupujem nejaké tie náramky a tak ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš ještě o nějakém dobrém? Vím, že ještě na nábřeží bývají :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.