{ travel } Edinburgh ( Skotsko )

21. května 2013

Dneska pro Vás máme tip na výlet do Edinburghu. Nádherné skotské město určitě stojí za návštěvu. Doporučujeme přibalit deštník, jelikož počasí je zde hodně proměnlivé ;-)

Vyzkoušejte určitě skotskou snídani, které se od té anglické liší hlavně tzv. haggis, což jsou ovčí vnitřnosti povařené v ovčím žaludku. Jakkoliv to zní nechutně ( a i já jsem říkala fůj ) až Vám to přinesou ta to zkuste. Není to totiž vůbec nic strašného :-)

Ubytování doporučuji domluvit dopředu, jelikož zda není tolik možností jako třeba v Londýně. Já jsem bydlela v Holiday Inn, který je zde na více místech. Já jsem byla přímo v centru, což je samozřejmě asi nejlepší na výlety.

Zajděte určitě do Primarku, který vypadá asi tak 1 milionkrát líp než na Oxford Street. Vše je zde uklizené a vypadá to prostě skvěle.























V případě dotazů nám klidně napište ;)

******************************************************

Krásné úterý

3 komentáře

  1. Krásný foty, do skotska bych se někdy chtěla kouknout)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc zajímavé čtení. Letos jsem byla na pozvání v Anglii a to přesně ve Skotsku. Odlétala jsem z Prahy. Proto jsem si musela zajist parkování poblíž letiště. Parkování jsem našla zde na internetu. Pěkný den

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.