{ vlasová kosmetika } Co pod žehličku nebo fén ?

25. května 2013

Vlasy si žehlím skoro každý den. A když si je nežehlím tak si je minimálně fénuji. Vím, že to není pro vlasy ideální, ale bohužel se toho nemůžu zbavit. 

Tady jsou přípravky, které v současné chvíli používám.


**********************************

L'Oréal Professionnel - Liss Control

Jedná se o mléko pro usměrnění vlasů. Stupeň fixace je 2. Uvádí se, že je vhodné pro vlnité či kudrnaté vlasy. Vlasy má uhladit  a také má anti-frizz ochranu.

Moje zkušenost: Mléko mi doporučila moje kadeřnice a musím říct, že jsem moc spokojená. Vlasy mám rovné, ale i přesto se mi občas kroutí, takže si jej nanáším do vlhkých vlasů a pak vyfoukám. Žehlička už není pak potřeba, jelikož vlasy jsou jak hřebíky :) Vlasy nemastí ani nijak nezatěžuje. Oproti ostatním je součástí i fixace.

Koupeno zde.

**********************************

L'Oréal Professionnel - Thermo Cell Repair ( řada Absolut Repair )

Je to regenerační mléko pro ochranu vlasového vlákna při tepelných úpravách. Je vhodný jak pod žehličku tak i pro použití fénu. Je také vhodné pro rozčesávání, lesk a hebkost. Určené speciálně pro hodně poškozené vlasy.

Moje zkušenost:  Absolut Repair je moje oblíbená řada, o které budu také brzo psát. Tohle mléko mi hodně lidí doporučovalo, takže jsem si ho koupila. Musím říct, že jsem s ním moc spokojená. Má hrozně příjemnou vůni, stačí troška. Vlasy nemastí ani nezatěžuje.

Koupeno zde.

**********************************

L'Oréal Professionnel - HotStyle IroningCreme

Moje zkušenost:  Mléko jsem objednávala ze zahraničí a už ho mám opravdu hrozně dlouho. V současné chvíli se pravděpodobně již nevyrábí ( ale asi jej nahradilo toto ), což je podle mě velká škoda. Vyhovuje mi ze všeho nejvíce. Má praktickou pumpičku. Je lehké a vlasy jsou po něm hrozně vzdušné.

**********************************

L'Oréal Paris - HotStraight

Termofixační uhlazující mléko. Můžete koupit normálně v drogerii a myslím, že patří mezi známe a poměrně oblíbené přípravky. Jeho působení má být aktivováno právě teplem. Vlasy má chránit před vysušováním a poškozením teplem.

Moje zkušenost:  Další přípravek, který mám už hodně dlouho. Nepovažuji ho za špatný, ale znovu bych si ho už nekoupila. Když neodhadnete množství vlasy jsou pak mastnější a zplihlé. 

**********************************

Krásnou sobotu


3 komentáře

  1. Já používám od Goldwelu a moc mi to vyhovuje ale už mi to dochází tak asi zkusím něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem taky Liss Control a musím říct, že mi vyhovoval. Teď používám tekuté krystaly a super. Vyzkoušej ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že vlasy mám při své "koupelnové péči" tak trochu upozaděné. Nikdy jsem s nima neměla problémy, a tak jim nedopřávám skoro žádné přípravky (kromě šampónu a kondicouše), ALE když vidím tvé vlasové poklady, už si píšu seznam, co svým kadeřím pořídím ;-).

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.