{ vlasová kosmetika } séra na vlasy - ty co mě nenadchly

6. srpna 2013

Dneska tady mám další dva séra na vlasy. Séra či olejíčky ( nevidím v tom rozdíl? ) mám hrozně ráda. Je pravdou, že tyto dva patří k mým méně oblíbeným, možná dokonce neoblíbeným. Ani jedno bych si už znovu nekoupila. 

L´ORÉAL PROFESSIONNEL - LUMINO CONTRAST SÉRUM

Sérum je určené na melírované vlasy. Nanáší se jak do mokrých tak i do suchých vlasů. Má za cíl je uhladit a prozářit.

Kupovala jsem ho hlavně proto, že má menší balení a byl podle mě vhodný do kabelky. Dlouho jsem v kabelce nosila Elixir Ultime ( recenze zde ), jenže pak jej přestali v malé velikosti vyrábět. 

Jeho předností je, že krásně voní, u toho bych ale skončila. Vadí mi na něm, že je hodně tekutý, vlasy mastí, rychle ubývá a lahvička do kabelky vhodná není. I když se dá zabezpečit ( pumpička se dá na stranu a olej neteče ), tak si nemyslím, že by to bylo až tak bezpečné.  Víčko totiž nedrží a za chvíli se ztratí. 

Cena: cca 200,-Kč 

***************************************

AVON - SÉRUM NA SUCHÉ KONEČKY VLASŮ

V tomto případě se jedná o sérum na suché a poškozené konečky vlasů. Měl by zabránit zacuchání a zanechat vlasy měkké a hebké.

Koupila jsem si ho na doporučení kamarádky a za nějakou skvělou věc ho teda rozhodně nepovažuju. Dá se říct, že mi případá uplně k ničemu. Nevím čím to je, ale po nanesení mi připadá, že za chvíli ve vlasech nic nemám. To se mi u Elixiru nebo u Mythic Oilu rozhodně nestává. V mém případě mi to příjde jako vyhozené peníze. 

Cena: cca 170,-Kč






***************************************


V současné chvíli ještě dodělávám Elixir a pak uvidím co dál. Hodně lidí chválí Biosilk, takže možná vyzkouším ten :-)

Co vy a olejíčky/ séra na vlasy? 


***************************************


2 komentáře

  1. Aaa, vida, užitečná recenze, protože v létě dostávají vlasy opravdu zabrat a taky si chci nějaké sérum pořídit - teď už vím, co si nepořídím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Biosilk myslím mají teď v Douglasu miniaturku za cca 50 Kč, kdyby jsi chtěla vyzkoušet ;) Jinak já měla ten z řady Absolut repair a ten byl fajn ;)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.