{ review } dětská kosmetika Nivea

25. září 2015



Pro kovboje jsem si oblíbila dětskou kosmetiku od Nivey. Velkou zásluhu na tom má její vůně, která je mi hrozně příjemná a připomíná mi dětství. Dočetla jsem se, že název Nivea pochází z latinského pojmenování pro sníh a značka samotná byla založena už v roce 1911.

Dlouhou dobu jsem používala i šampon a pěnu, tu jsem ale aktuálně vyměnila za značku Sebamed ( kovboj dostal zásobu )

A co teda patří k našim oblíbeným výrobkům ?

Nivea má teď navíc limitovanou edici se čtyřmi druhy pohádek!



Jako nikdo nemohl vynaleznout nic lepšího než je tenhle olejíček ♥ Ta vůně ♥. Obsahuje mandlový olej ( který mám ráda, tak možná proto mi příjde tak skvělý ) a je super i k masážím ( i dospěláckým :-) nebo na těhotenské břicho. Máme ho doma zásoby a měnit ho nehodlám.




Sešly se mi dva, v jiných obalech, vnitřek je ale stejný. Konzistence je trošku hutnější, což by za mě nemuselo tak být. Ale je fakt, že když jsem ho mazala tímhle krémem nikdy žádnou opruzeninu neměl. Možná na to netrpěl, a možná je to Nivea :-D 





Taky Vaši muži tak nesnáší oleje všeho druhu? Můj muž ne a proto když ho maže on používá tělové mléko. I to je pro něj utrpení, ale menší než olejíček. Vůně je klasika a hezky se vstřebává.





Stejné jako tělové mléko, jen s tím, že lze používat i na obličej, což mi připadá lepší. V jedné krabičce dvě věci. Na obličej používám krém od Sebamedu, ale pokud ho zapomenu je fajn mít vždy nějakou náhradu. Vstřebává se také perfektně a dítě po něm není mastné. 


Když to shrnu, tak u mě Niveu uvidíte často. Mám jí prostě ráda, je mi sympatická, důvěřuju jí a jejich kosmetiku vyhledávám. 



1 komentář

  1. Super moc díky za tip, taky jsem u malého používala Niveu, a ještě něco jsem pak postupem času dokupovala tady a musím říct že s obojím spokojenost. Já jsem nikdy nebyla taková že bych měla 50 různých kosmetických přípravků jak pro sebe tak pro děti. Vždy jsem si vystačila se základem.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.