Spotřebováné produkty I.

14. října 2015


Po delší době mám tady spotřebované produkty. už se mi dál nechtělo schovávat vše v šuplíku. Navíc jsem si dala slib, že se teď budu snažit vše spotřebovat. Aby se mi trošku pročistili zásoby :-)


Sprchové gely Balea

Kdo by neznal sprchové gely od Baley. Super vůně, hezky pění, za mě fajn. Aktuálně u mě vítězí sprchové gely od Dermacolu.

Nivea sprchový šampon
( Isotonic )

Můj muž si na to moc nepotrpí, je mu to vlastně jedno jaký sprchový gel má. Takže jeho názor zní - prostě sprcháč :-D





L'Oréal Studio Hot Straight
Uhlazující krém pro tepelný styling. Mám ještě staré balení, aktuálně má jiný obal. Řekla bych hodně oblíbený krém ( má ho hodně lidí kolem mě). Moc hezky voní a vlasy jsou po něm hebké.

Víte, že řadu Absolut Repair miluju, takže tenhle krém není vyjímka. Používám ho do vlhkých vlasů. Píšou, že jde i do suchých, ale to jsem zatím nezkoušela. Pokud máte vlasy suché a poškozené doporučuju! Recenze na celou řadu zde


Vichy Pureté Thermale odličovač 3 v 1

O odličovači jsem psala už dříve. Je hodně praktické, že je to 3 v 1 ( odličovač očí, tonikum a pleťové mléko) ale!..i když mám Vichy ráda znovu není to pro mě uplně TOP výrobek. Uznávám, že je praktický, ale asi zůstanu u micelárky.



Kérastase Resistance - šampon pro jemné a zplihlé vlasy

Šampon jsem dostala společně v balíčku se sprejem ze stejné řady. Značku Kérastase mám ráda, takže jsem ho chtěla vyzkoušet. Šampon mě zklamal a pokud Vás zajímá podrobnější recenze tak kuk sem. 

Dove Original vyživující krém

Stejně jako miluju vůni Nivey, tak podobně miluju vůni Dove. Krém mám na nočním stolku a mažu si sním ruce i tělo. Už mám nové balení, takže za mě určitě doporučuju!







Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.