Kovbojova zimní péče o pleť

27. ledna 2016

Kovboj má v zimě hodně náchylnou pleť, takže u nás musíme mazat o sto šest. Zvlášť když jsou venku mrazy a sníh je to ještě horší. Tady jsou moje dva oblíbené krémy.


Alverde Baby Wind - Und Wetterbalsam

Veganský dětský krém proti větru, mrazu a drsnému počasí. Obsahuje květ heřmánků, bambucké máslo a bio oleje z arniky a včelího vosku. Je vhodný i pro nejcitlivější dětskou pokožku. 

Má průhlednou konzistenci a oproti Mixe je o hodně mastnější. Je jen lehce parfemovaný, žádná vtíravá vůně.  Celkově mám zkušenost, že krémy na zimu jsou podobně jako opalováky pro děti, hodně hutné a špatně se roztírají. Konzistenčně je krém jako vosk, krásně se roztírá a nezanechává žádné mapy na obličeji. 

I když venku kovboj zabrečí nebo se otře, krém na obličeji zůstane a drží. Jen pozor pokud nemáte rádi mastné krémy.

Za mě doporučuju všemi deseti! 


Tenhle krém je na obličej, ale i tělo. Obsahuje "cold cream", což je směs olejů a vosků. Díky obsahu glycerinu je vhodný právě i do zimy. Krém je hypoalergenní, neobsahuje parabeny, alkohol ani barviva. 

Můj drahý nesnáší krémy a mazat krémem od Alverde by asi nepřežil :-D. Takže přichází na scénu krém od Mixy. Není tak mastný, roztírá se skvěle a vlastnostmi se vyrovná Alverde krému.

Kdybych si měla vybrat, volím Alverde. Ale pokud dáváte přednost "nemastným" krémům, po kterých si nemusíte mýt ruce tak vyzkoušejte tenhle. 




****

Máte nějaký tip na účinný krém na zimu?

Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.