L'Oréal Professionnel - Absolut Repair Lipidium recenze

15. ledna 2016


Před třemi lety jsem si poprvé koupila vlasovou kosmetiku od značky  L'Oréal. Od té doby jsem toho vyzkoušela hodně ( různé značky, různé řady), ale tuto zatím nepřekonalo nic. Došlo k vylepšení složení a dodatku k názvu a tak se z Absolut Repair stalo Absolut Repair Lipidium

ARL jsem teď cca půl roku nepoužívala a od té doby co jsem si ho zase koupila je to můj miláček ♥. Jak jsem tak dlouho mohla bez té řady existovat? 

Vůně zůstala stejná - krásná, příjemná, jemná a nevtíravá. Vlasy jsou po použití krásně jemné, vyživené, nadýchané a krásně lesklé. Řada je určena pro hodně poškozené vlasy, na to si dejte pozor. Normální vlasy může zatěžovat a můžou se dříve mastit. Řada má vysoké regenerační schopnosti, proto jí nepoužívám denně. Střídám jí s pár dalšími šampony ( mj. třeba s novou řadou Pro-Keratin Refill, která je také od  L'Oréalu).  

Pokud Vás trápí poškozené vlasy a ještě jste tuhle řadu nezkoušeli tak neváhejte. Zatím jsem na ní neslyšela negativní ohlas. A určitě doporučuju koupit k šamponu i kondcionér. 

Minulou recenzi najdete tady.




5 komentářů

  1. Díky za tip. Moje vlasy dostávají zabrat, tak do ní půjdu. Ještě jsem uvažovala nad Alternou, nemáš zkušenost? Díky P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou zatím zkušenost nemám, ale uvažuju nad koupí řady na poškozené vlasy. Slyšela jsem jen chválu ;)

      Vymazat
  2. Jsou v této řadě obsaženy silikony? předpokládám, že ano...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, bohužel v této řadě ano. Pokud by jsi chtěla bez silikonů tak doporučuju od Kérastase - Cristalliste, který je skvělý ;)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.