Tip na výlet - solná jeskyně a pláž v Ládví

14. března 2016

Víkend je za námi a já mám pro Vás dneska 2 tipy na výlety s dětmi. V neděli jsme byli s kovbojem poprvé na Matějské a moc jsme si to užili. On je tak hrozně nenáročné a vděčné dítě, že to ani není možné. Ke štěstí mu stačil balónek s Mášou ( strašně dlouho váhal, ale pak řekl, že teda jo :-D ) a jedna jízda vláčkem. Nejvíce ho zajímali vlaky jezdící v pozadí..náš příští výlet je jasný!


foto: Solná jeskyně Letňany

*********



Začnu pláží v Ládví alias dětským vyhřívaným pískovištěm pro prcky ( ale i pro větší ). Ale POZOR - jen do konce března!
Beachklub Ládví  každý út a čt ( od 9:00 - 12:00 ) zpřístupnil své prostory. Perfektní záležitost! Písek je trošku studenější, ale jinak je tam hezky teplo ( kluci si hráli jen v mikině ). Můžete si dát kávičku a pak už se jen radovat jak si děti hezky hrají. 

Vstup je zdarma a hračky si vezměte sebou :-)

Více info tady.


*********


V solné jeskyni jsme byli poprvé. Vybrali jsme solnou jeskyni v Letňanech, která získala Certifikát Státního Zdravotního Ústavu o čistotě vzduchu. V jeskyni je nutná rezervace, která slouží právě k "zabookování" dětských míst. Pokud tam totiž jdete s dětmi je v jeskyni rozsvíceno, hraje dětská hudba a je tam spousta hraček ( od báboviček, přes lopatičky až po autíčka). K dispozici jsou i karimatky ( když byste s prcky chtěli sedět na zemi )

Vstupné je 160,- ( děti do 6 let zdarma )

Hračky brát nemusíte, ale vezměte dětem přezůvky ( bačkůrky )

Více info tady



2 komentáře

  1. Když tak koukám na tu fotku z jeskyně. Myslím, že jste si tady zapomněli bačkůrky nebo je to foto cizího dítěte?
    Jinak děkuji za propagaci naší jeskyně :-)
    Jaroslav Málek - Solná jeskyně Letňany

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, no jsou naše, co jsem se jich nahledala :-) Děkuju! ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.