Dětská přírodní kosmetika Bochko

4. dubna 2016


Pokud patříte k fanouškům přírodní kosmetiky mám pro Vás jeden perfektní tip. A tím je dětská kosmetika Bochko od značky Lavena, kterou jsem měla možnost s kovbojem vyzkoušet.

Kosmetika je z mého pohledu opravdu perfektní. Neobsahuje parabeny, alkohol ani konzervační látky. Všechny výrobky mají skvělou vůní, která není nijak vtíravá, ale přesto je lehce specifická. 




Jemné tekuté mýdlo tekuté mýdla u nás frčí. Mýdlo je obohaceno o glycerin pro dlouhodobější hydrataci a ochranu před vnějšími vlivy. Neobsahuje alkohol, parabeny ani konzervační látky, takže je pro děti naprosto ideální. U nás ho používáme všichni. 

Dětský hydratační krém je další perfektní záležitost. Obsahuje olivový olej a olej z pšeničných klíčků, které jsou bohaté na aminokyseliny a vitamíny. Vyhovuje mi i balení v krabičce ( předtím jsme měli od Nivey ), které je podle mě moc praktické. Krém se skvěle roztírá a rychle se vstřebává, takže není mastné ani oblečení, ani Vaše ruce ( víte, že u nás doma se mastnota špatně snáší :-D ). 



Dětský šampon z výtažkem z heřmánku a lípy. Šampon neštípe v očích a krásně pění ( stačí opravdu trošku ). Má lehce tekutější konzistenci, takže si při prvním použití musíte dát pozor, aby ho nevyteklo zbytečně moc ( ale je to o zvyku ). Vůně je příjemná ( i když oproti krému trošku výraznější )

Dětské vlhčené ubrousky jsou na můj vkus trošku moc parfemované. Jsou hodně pevné, což je perfektní kvůli spotřebě. Za další velkou výhodu považuju i to, že jsou dostatečně vlhké ( přece jen u nás se už používají spíše na obličej po jídle ). Navíc mají antibakteriální účinky. 



Za mě můžu tedy výrobky Bochko vřele doporučit!

******


Všechny výrobky můžete koupit tady ( klik )

FB stránky Bochko ( klik )





Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.