Jak probíhá úklid a vše okolo

28. září 2016


Před nějakým časem jsem Vám psala o úklidu od Lidskasila.cz. Psali jsme mi hodně a ptali jste se jak úklid probíhá a jak jsem spokojená. Dneska Vás tedy vezmu sebou, abyste věděli jak to všechno vlastně je

Když jsem si objednala první úklid přišlo mi to takové zvláštní. Přeci jen to není něco na co je člověk zvyklý. Pustit si někoho cizího do bytu, nechat si uklízet záchod a další věci, které jsou řekněme osobní. Dneska už to beru tak, že je to pro mě zaprvé úspora času a za druhé, že platím někomu kdo to potřebuje a je to jeho práce.


A tady je tedy pár nejčastějích otázek :-).


Objednání

 Na serveru Lidskasila.cz si úklid jednoduše objednáte. Vyberete si velikost bytu, co vše chcete doma udělat ( okna, vnitřek lednice apod.) nebo si vyberete základní úklid. Cena se odvíjí podle toho jak často si necháte uklidit. Pokud to chcete jen vyzkoušet, vyberte si jednorázový úklid.

Co se úklízí?

Úklid začíná na 3 hodinách, tzn. že za tu dobu Vám uklidí to co je potřeba, a to co je běžné. Utře prach, umyje koupelnu a záchod, vysaje a vytře. U mě stihne umýt i kávovar, dveře nebo vnitřek pračky.

Můžu mít tu samou?

Ano, můžete! Stačí si vybrat pravidelný úklid a může k Vám chodit pořád jedna a ta samá paní :-)

Jak probíhá samotný úklid?

 Na stůl připravíte prostředky na úklid ( něco na umytí kachliček, záchodu, prachovku, lux, mop apod. ). Paní na úklid si sama vše vezme a rozvrhne jak bude úklizet. Pokud k Vám chodí častěji už sama ví, kde začít. Pokud si není s něčím jistá ( třeba jestli má uklidit do regálu hračky ) zeptá se Vás.

Můžu jí nechat v bytě samotnou?

Ano, proč by ne. Je to jen na Vás jestli tam chcete být nebo zajít mezitím na nákup či hřiště. Já jsem zatím v bytě pokaždé byla ( osobně mi to připadá lepší ).

Co nakonec?

úklid skončí přistane Vám na stole roztomilá košilka z papíru, ve které je vyplněno jméno a co vše bylo uklizeno. 


A pak? Pak už si jen úžíváte krásně čistý domov.



  
 

Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.