Ponožky, punčochy aneb ryze praktický článek

27. října 2016



Jestli nemusíte řešit co oblečete dětem do školky/školy, tak tenhle článek rovnou přeskočte. Obávám se, že by Vás asi moc nebavil. Dneska to totiž vezmu z ryze praktické stránky a ukážu Vám kde nejraději nakupuju punčochy, ponožky, trenýrky a tílka.

Zatím kovboj do školky nosí softshelky (máme Kugo a Tchibo) s ponožkami. Na punčochy mi to ještě nepříjde, i tak jsem už ale pořídila slušnou výbavu. Moje úchylka na sladěnost se projevuje nejen u svrchního, ale i spodního oblečení.

Možná, že nakonec na punčochy do školky ani nedojde, protože nevím zda si je zvládne oblíknout sám.

Jak to řešíte Vy? Já jsem namísto nich zvažovala podvlíkačky.

No každopádně, sehnat kvalitní punčochy, které se po jednom nošení nezežmolkovatí je nadlidský výkon. Myslím, že by o tom mohly vyprávět všechny z nás. Měla jsem z Tchiba, z Bennettonu, z Lídlu a nikdy to nebyla žádná hitparáda.  Buď mají okamžitě díry nebo jsou tak hrozně zažmolkované, že ani odžmolkovač nezabere.

No a tak jsem se naučila punčochy a ponožky jsem se naučila kupovat tady (kuk), a i po několika kovbojových náletech vypadají jako nové. Je pravda, že pro "větší" děti je tam menší výběr, ale moje požadavky splňují skvěle.

Je libo punčochy ze Star Wars? My je samozřejmě máme, no jak jinak, že? Ceny jsou podle mě navíc perfektní, protože 100,- za kvalitní punčocháče není opravdu moc.



Spodní prádlo pak kupuju jednoznačně v Lindexu. Kovbojíček nosí trenýrky, a já ty lindexové miluju. Pokud tedy pominu jejich vzhled, který je naprosto perfektní a nápaditý (od mopsíku, přes oblíbené Disneyovky až po klasické dopravní prostředky) jsou opravdu kvalitně zpracované, nikde neškrábou a skvěle padnou.

Kovboj si ráno spodní prádlo vytahuje ze šuplíku sám a vždycky šáhne právě po těch s obrázky (máme i pár jednobarevných). Cena je sice vyšší (cca od 120,-Kč/ks), rozhodně se ale vyplatí. Často mají akci 3 za 2, kterou můžete využít i na spodní prádlo.


Kde kupujete pro mrňousky Vy?



Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.