Tipy na dárky pro tříleťáky I.

17. října 2016


Letošní rok, tak nějak hrozně utekl. Bylo toho hodně. Rekonstrukce, nová práce, stěhování, poprvé do školky a teď? Už jsou tady za chvíli Vánoce.

Přiznám se, že patřím k lidem, kteří dárky shánějí na poslední chvíli. Letos se ale hecnu, a objednám to už dříve. Ale i tak vyrazím pár dní před Vánocemi do obchodů, mě se totiž to vánoční šílenství líbí!

Nejvíce samozřejmě řešíme kovboje, který už je na dárky zvědavý a těší se na ně. Během listopadu pak ještě s kovbojem Ježíškovi napíšeme a dáme mu dopis za okno ;-).

A tady je první várka dárků, které jsme mu vybrali my :-).



O kouzelné tužce mi řekla kamarádka, a tak jsem to blíže prozkoumala a zjistila, že je to to pravé. Zatím nemám vybráno, které přesně mu pořídíme. Možná právě tuhle, kterou vidíte níže.

Magnetická mapa světa

Mapu jsme chtěli dlouho. A teď když má nový pokojíček jí můžeme pořídit. Mapa je navíc magnetická, takže do budoucna hezky poslouží. Zatím bude mít spíše dekorační a částečně asi i hrací účel.



Kniha Mapy

Knížky jsou u nás hodně oblíbené. Tak ráda spojím užitečné se zábavou. Knížka získala mnoho ocenění a do češtiny byla přeložena poměrně nedávno.



Domino Animo

Puzzle, kostky a domino jsou u nás teď každodenní zábavou. Hračky od Djeca se mi moc líbí, takže jsem mu vybrala právě tohle.

Co Vy, už máte nějaký vánoční dárek?




Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.