Tónující balzámy / Valentýnská radost od Weledy

13. března 2017

Tak co, byla kytka na Valentýna? Já jsem ostrouhala, no ještě, že mám Weledu, že jo! Weleda mi udělala na Valentýna radost, ne že by mi teda nedělala radost pořád, ale tentokrát se to obzvlášť povedlo!

Krom toho, že mám úchylku na boty, hodinky, jeleny, kabelky... a tak dále a tak dále :-D miluju produkty na rty! A to tak, že v každém kabátě/bundě/kabelce nosím tak tři rtěnky/balzámy/lesky.  
Asi už chápete, že když mi Pavla prozradila tohle sladké tajemství, nemohla jsem se dočkat. Když mi pak dorazili do práce a my jsme je s holkama vyzkoušely, chtěla jsem Vám to hned napsat. No nemohla jsem, protože se ještě neprodávaly, tak jsem měla alespoň možnost, je v klidu vyzkoušet. 

Seznamte se s tonujícími balzámy

https://mojekrasa.weleda.cz/

Balzámy jsou...
  • ve třech odstínech - nude, berry red (můj nejoblíbenější) a rose
  •  100% veganské a přírodní
  • s obsahem jojobového oleje a bambuckého másla
  • vhodné i pro citlivé rty
  • nezakrývají přirozenou barvu rtů - pouze tónují
Tak jako všechny přípravky od Weledy, nejsou ani tyhle balzámy testovány na zvířatech a neobsahují žádné syntetické konzervanty, barviva a parfemaci.




Z mého pohledu se balzámy moc povedly. Vyhovuje mi, že rty nepřekrývají, ale jen lehce tónují. Jsou hodně hydratační a mají perfektní "vůni". Taková ta klasicky weledovská. Jsou balené v krásné papírové krabičce. Jediné věc, kterou bych možná trošku vytkla, je aplikátor. U balzámu mám raději klasické tyčinky, ale zase v tomto případě by to nešlo (jsou tekutější než klasický balzám).

 Nejoblíbenější je pro mě odstín Red Berry, který rty krásně vytonuje a já jej ráda používám v kombinaci s rtěnkou od Nyxu (je na mě samostaně moc tmavá). Nude je pak skvělý, pokud chcete dodat rtům jen lesk. No a nakonec Rose, který je lehce růžový, taková zlatá střední cesta.



Zaujaly vás balzámy? Můžete si o ně zasoutěžit zde!

4 komentáře

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.