Je to karma ♥

1. května 2017

„Ahoj, mohla by jsi mi říct, jednu věc, kterou si mám z Lushe koupit?“ Tak upřímně... Jedna věc prostě neexistuje. Neexistujou ani dvě, ani tři, možná bych to docházala dát do pěti, ale i tak si tím nejsem úplně jistá. Lush je návyková záležitost, něco jako Mila nebo zmrzlina od Ben & Jerry´s

Jednou to vyzkoušíš a už prostě nemůžeš jinak. Jedinou výhodou je, že když si budeš kupovat Lush uděláš něco pro sebe i pro ostatní. Což se u zmrzliny nedá tak úplně říct, že jo. Ale jednou za čas… ;-).





Karma je kultovní vůně, která Vás přenese do atmosféry Londýna 60-tých let. Sladký pomeranč, borovice, koření, citronová tráva a pačuli Vás okouzlí hned na první přivonění. Karma je nezapomenutelná, jiná... Pro něho možná trošku netypická. Ale báječná!

 Krém obsahuje mandlový olej, kakaové máslo a glycerin a jeho vůně Vás bude po nanesení doprovázet celý den. A všimne si toho nejeden člověk. Krém je lehký, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Mažu se s ním ráda večer (a večer si mažu hlavně ruce až nahoru k pažím, protože když spím na boku cítím jí celou noc ) i přes den v práci, jeho vůně je totiž opravdu to nejlepší co jsem poznala. Pokud si vůni karmy zamilujete tak jako já, najdete v nabídce i mýdlo nebo třeba pěnu do koupele s touto vůní. 


lush



Handy, to je láska už tak strašně dlouho. Dodneška se smějeme historce, kdy u nás spala moje nejlepší kamarádka a já jsem večer před spaním muži říkala, ať mi podá Handy Gurugu (a další lushovské lahůdky). Tehdy to bylo něco co nikdo moc neznal, nikdo nevěděl co to je, takže na mě koukala o čem to proboha mluvím. Tuhle historku už budu mít s krémem napořád spojenou. 


Krém obsahuje 5 másel - bambucké, arašídové, kešu, mandlové a z dýňového semínka. Ty jsou namíchané s růžovou vodou a růžovou absolue. Tahle božská kombinace dokonale hydratuje i hodně vysušené ruce. Pupalka zklidňuje pokožku, silice z heřmánku působí jako antiseptikum a citrónová tráva pokožku rozjasňuje. Vůně je poměrně netypická, zkuste si ho prvně pořádně očuchat než si ho koupíte. Krém se velmi rychle vstřebá a i když se zdá na první pohled kelímek maličký, vydrží Vám hrozně dlouho.

lush




Moje prvotní nedůvěra se rázem po prvním použití změnila v totální lásku. Citrónová silice (všimli jste si, že citrony jsou ve všech mých produktech?), anýz a chinin jsou dokonalou kombinací pro osvěžení.

 Použití je velmi jednoduché. Po vyčištění zubů klasickou pastou nebo tabletkama od Lushe (ty se přiznám mě tolik nenadchly) si jednu tabletku hodíte do pusy a rozkoušete. Doporučuju použít spíše teplejší vodu, potom se tabletka lépe rozpouští a i více šumí. Tabletek je v lahvičce 80 ks, takže při použití 2x denně Vám to vystačí na 40 dní. Velkou výhodou je malé balení, které se Vám při cestování vleze do každého batohu nebo kabelky.




2 komentáře

  1. Máš pravdu v tom, že se opravdu nedá vybrat jen jeden produkt, ale já bych to ani do těch pěti nezvládla :D Osobně úplně zbožňuju pleťové mléko 9to5, šampon Rehab a vůni Breath of God, na tu si zase potrpím já. No a samozřejmě ještě všechny ty úžasné bathbomby, ale to nemusím ani říkat.. Děkuji za pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář ♥ Rehab jsem měla a byl skvělý a zbylé dva jsem ještě nezkoušela, děkuju za tip ;). Já miluju pěny, hlavně Comforter, a Richard všechny co změní barvu vody :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.