Dětské novinky - Lego nádobí, raw tyčinky pro děti a nejrozkošnější ponožky

11. července 2017

Červen byl plný novinek, které byly vesměs pozitivní. Ráda bych Vám je všechny řekla, ale většinu z nich musím ještě utajit. Jedna z nich mě čeká už týden a můžu Vám slíbit, že Vás vezmu určitě sebou. Na jeden opravdu pohádkový výlet 

A z čeho měl Richard v červnu největší radost?

(produkty označené hvězdičkou * nám byly zaslány na testování)


Pexesový král (KOUPÍTE ZDE)

Richard moc rád skládá puzzle, a taky moc rád hraje pexeso. Celkově je to typ dítěte, které vyhledává hry a moc ho baví. Na to se těšil hlavně můj muž, teď už má totiž parťáka ♥. Skvělé je to i v hračkářství, vždycky totiž víme po čem sáhnout. 

Pexeso je na tvrdých kartičkách, což je skvělé i pro menší děti (nemusíte se tak bát pokrčení). A šmoulové teď u nás po kině, prostě frčí :-).


Zámek Brikkon* (KOUPÍTE ZDE)

Pokud u Vás frčí lego, bude u Vás frčet i stavebnice od Brikkon. Ve zkratce se jedná o dřevěné základy k legu (jsou kompatibilní, kromě dupla). Jednoduše je postavíte a díky legu pak děti můžou přidělávat nádstavbu. Součásti hradu je pak i katapult, který Richarda moc baví. To víte, dají s ním prostě dělat různé blbosti (a to baví prostě všechny děti). Až jí pořádně otestujeme uděláme podrobnější recenzi i s videem. 




Nádobí Placematix*(KOUPÍTE ZDE)

Kdyby jste se zeptali Richarda dlouho by Vám o tomhle nádobí od značky Placematix vyprávěl. My jsme dostali sadu - tj. hluboký talíř (miska), klasický talíř, lžička a vidlička. Miska je u nás využívaná prakticky nonstop - ať už na ovoce, piškoty nebo zeleninu. Navíc je bez obsahu BPA a vhodné do myčky i mikrovlnky. 

A proč jsou na něm zvířátka? Protože je plně kompatibilní s duplem!




Roztomilé ponožky* (KOUPÍTE ZDE)

Stejné ponožky pro mě, Richarda i Patrika? Ano! ♥ 

Brzy o ně bude soutěž, zatím se alespoň můžete podívat jak moc jsou roztomilé! 


Tepláčky Velryby* (KOUPÍTE ZDE)

Další krása v podobě velerybích tepláčků z bio bavlny, díky které jsou vhodné i pro alergiky. Mají turecký střih, takže se do nich prckům vleze i plena. Richard má na sobě velikost 86/92 (a jsou mu už skoro 4), takže doporučuji vybírat spíše podle rozměrů. A pokud máte miminka, najdete u Garden Carrier třeba i bodýčka, kousátka nebo čepičku. 

Díky nápletu v pase jsou navíc megapohodlné! 


Zdravé mlsání*


S Richardem jezdíme často na výlety a tak je pro nás nutnost mít v batůžku nějakou svačinku. Kromě ovoce, nám nedávno dorazily Raw tyčinky od Fit Kid. Koupit se dají s vanilkovou a čokoládovou náplní a to i v běžných obchodech jako je Kaufland, DM drogerie nebo Billa (za to velký palec nahoru). Pokud dáváte přednost on-line nákupům mrkněte se tady. 

Jsou doslazované stévii, takže neobsahují žádný cukr. Mají vysoký podíl vlákniny, neobsahují lepek, éčka ani palmový olej.

Další oblíbenou svačinkou jsou pak ovocné kapsičky od Hippu. Velkou výhodou je, že nejsou doslazovány cukrem ani ovocnými koncentráty, což je bohužel u jiných značek naprostá klasika. Už jste viděli jejich nové roztomilé obaly se zvířátky?

A věděli jste, že existují 3 varianty? HIPPies, HIPPies Sport a HIPPies Smoothie



Máte nějaký tip na zdravou svačinku pro děti? A co se nejvíce z našich novinek líbí Vám? 

4 komentáře

  1. U nás je velkým hitem doma sušené ovoce...ať už na plátky, nebo rozmixovane a až pak ususene. Snažím se dělat zásoby na zimu, ale moc se mi to nedaří. Cokoliv jsme zatím vyzkoušeli, nemělo chybu. Navíc ideální svacina na cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní výborně, to jsem ještě nezkoušela, určitě vyzkouším. Moc děkuji :-)

      Vymazat
  2. To lego nádobí je fakt perfektní. U nás cokoliv s legem má úspěch, takže i ta stavebnice. Jinak na cesty jedeme taky v kapsičkách a nebo sušíme ovoce ;)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.