PRO DĚTI | MAGNETICKÁ STAVEBNICE GEOSMART & SOUTĚŽ DOBRÁ HRAČKA

13. dubna 2018 Praha, Česko

Po skoro 3 měsících vám máváme z Moravy. Užíváme si tady rodiny a kamarádů a taky trošku toho volna. Chceme stihnout zoo, dinopark a blbnutí na zahradě a já s holkama ještě wellness, kino a nějaké ty nákupy. Přijeli jsme vlakem, Richard poprvé v business třídě, zvládl to skvěle a já měla čas začít psát článek o cestování s dětmi, jak jinak než ve vlaku.

Dneska se ale vrátíme zpátky k Richardovým vánočním dárkům, tentokrát k magnetické stavebnici GeoSmart. Ukazovala jsem vám jí už před Vánoci na instagramu, protože to byl jeden z Richardových nejvymodlenějších dárků. A teď, 4 měsíce po Vánocích se konečně můžeme vrhnout na  podrobnější recenzi a zhodnocení.

JE TO PROSTĚ ZÁBAVA 🖤

A i když jste zvyklí, že soutěže bývají na konci článku, na jednu bych vás dneska ráda upozornila. Pojďte se mnou vybrat smyslupné hračky, které naše prcky zabaví, ale zároveň budou rozvíjet. Agátin svět totiž již po několikáté pořádá hlasování o "Správnou hračku". Stačí hlasovat pro tu, kterou mají nebo měli vaše děti nejraději - jako odměna na vás čeká sleva do e-shopu a soutěž o 10 dárkových balíčků!


JÁ JSEM GLASOVALA PRÁVĚ PRO GEOSMART


Stavebnici Geosmart možná budete znát ze školky, i sám Richard se sní poprvé setkal právě tam. Stavebnice má krásné pestré barvy v nejrůznějších tvarech, které si děti při stavění můžou perfektně procvičovat. Je vhodná pro děti od 5 let, ale já bych jí doporučila klidně i dříve.

Další, nejdůležitější věcí, je rozhodně bezpečnost. Stavebnice má dvojitý bezpečnostní systém, díky kterému je zajištěno jak bezpečí dětí tak i dlouhá životnost. Dávejte si na to prosím pozor, já jsem nejednou četla o jejich napodobeninách a rychlém rozbití a dokonce v jednom případě i spolknutí :-/. GeoSmart má magnety velmi silné a drží opravdu hodně pevně. Podívat se můžete i na obrázek zabezpečení, který jsem níže, pro lepší představu, přidala.

STAVEBNICE ZEPŘEDU

STAVEBNICE Z BOKU

DVOJITÉ ZABEZPEČENÍ U GEOSMART

DÍLKY DRŽÍ SKVĚLE I NA PODVOZKU

KTERÝ SI VYBERU?

Jsem moc ráda, že u nás doma stavebnice tak moc frčí. Děti si totiž díky nim rozvíjí nejen svojí fantazii, ale třeba i prostorovou představivost, kreativitu a logické myšlení. Jsou skvělé i ke koordinaci ruky a očí a celkové koncentraci.

Richard si kromě samotného stavění rád procvičuje tvary, počítá je nebo je skládá barevně k sobě. Stavebnice má tak více variant využití, i z toho důvodu si myslím, že jí užijou i menší děti.

VŠECHNY STEJNÉ TVARY K SOBĚ, TO JE ZÁBAVA :-)



My jsme Richardovi vybrali variantu - "Space Truck", která má 42 dílů, 6 kol a přívěs. Díky tomu se z ní dají postavit nejrůznější vozítka. V reálu to pak u nás doma vypadá tak, jak to vidíte na fotkách :-). Vleze se tam totiž celé zvířecí rodina, takže je Richard převáží z jedné zoo do druhé. 

PANDA JE NALOŽENA

AUTO A ŽIRAFA TAKY

TAK MŮŽEME VYRAZIT!


Stavebnici Geosmart můžete zakoupit v různých provedeních, pro kluky i holky. Všechny jsou společně kompatibilní, takže je můžete využívat i dohromady a vytvářet nekonečné kombinace. Za nás má velký palec nahoru! 






Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.