PRO DĚTI | NOVÍ ZVÍŘECÍ KAMARÁDI Z WELEDY

10. září 2018


První školkový víkend je za námi. Richard už je letos předškolák, ale má narozeniny až na konci sprna, tak nevím zda tomu tak bude. Letos mají už v rámci školky i plavání, a nakonec to vyšlo tak, že má skoro každý den nějaký kroužek 😎 O tom se vám rozepíšu v nějakem další článku, protože kroužky, to je téma, které zajímá nás všechny 🙂

Dneska pro vás mám čistě kosmetický článek, ale s tou nejkrásnější kosmetikou, jakou znáte 😍 Moje milá Weleda totiž představila novinku do své malé dětské zoo. O té jste už u mě na blogu mohli číst dříve, kdo chce může mrknout tady.  Jejich sprchové krémy 2v1 jsou totiž opravdu bezkonkurenční a hlavně praktické - můžete je používat na tělo i vlasy. A já je při cestování používám i na odličování (zase to flákám?! 😅).


Prakticky, ale užitečně

Než vám ukážu, kdo nový se přidal do naší oblíbené party, ráda bych vám řekla, proč je důležité používat bio kosmetiku. Víte, že já sama se snažím postupně vše eliminovat, což se mi třeba u dekorativky zatím absolutně nedaří. Ale jednou to třeba příjde i tam 🙂

U dětí je to, ale důležité obzvlášt, protože dětská pokožka je citlivější a také 5x tenčí než u nás dospěláků! Díky tomu, bohužel, se všechny látky rychle a beze zbytku vstřebávají a přecházejí do krevního oběhu. Složení Weledích sprchových 2 v 1 je veganské a obsahuje pouze přírodní suroviny, žádné syntetické konzervanty, barviva ani látky na bázi minerálních olejů. 

A také jsou nositeli certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.

Ahoj, pane Medvěde!

Brum, brum, brum... zazpívejte medvědům 🙂 Lední medvěd je totiž novinkou do party - lachtan, delfín a hroch. Všechny sprcháče mají krémovou konzistenci a jsou hodně šetrné k očím. Medvěd u nás teď vyhrává na plné čáre. U Richarda to bude hlavně obalem, je to něco nového a ilustrace medvídka je opravdu krásná. Mimochodem, víte jak dlouho vydrží lední medvěd pod vodou? My jo, protože Richard teď potápění trénuje v přípravě na naší dovolenou 🙂


A mě zase baví jeho mátová vůně s příměsí levandule. Víte, že jsem měla nejraději hrocha, medvěd je ale pro mě o chlup lepší. Parfemace totiž není tolik výrazná 😉

Že to vleze do očí? Nevadí!

Všechny sprchové krémy mají složení, které neštípe v očích. Richard je na vodu v očích dost citlivý, i teď během toho co trénujeme potápění mu voda vyloženě vadí a ihned vyžaduje ručník. Pokrok už tam po nějakém čase vidím, ale stejně to pořád není uplně 100%. Ale zase, mě voda v očích vadí dodnes... 🙂 Pokud ale dětem vleze do očí kdokoliv z těhle zvířátek bude to v pohodě, oni totiž nekoušou (rozuměj neštípou 🙂)


Lachtan, alias Štastný pomeranč, voní po pomerančích a vanilce. Obsahuje i BIO sezamový olej, který pokožce dodává vlhkost a hydrataci. 


Hroch, můj "bývalý" favorit, alias Veselá limeta. Zatím si ho nechávám v záloze 🙂, až nám dojde medvěd. Limetky, citrón a sezamový olej... dokonalá kombinace! 


A delfín, alias Sladká vanilka. O něm vím, že ho máte nejraději a mají ho nejraději i všechny děti kolem nás. Ten voní po vanilce a mandarinkách a je to nejjemnější vůně ze všech. 

Kdo to všechno koupíte?

Weledu už u mě vídáte pravidelně, a já jsem moc ráda, že se mě ptáte na tipy a na to co bych vám doporučila ❤️ I díky tomu jsem se totiž dokopala, abych napsala o mých nejoblíbenějších produktech. Když se ale zamyslím nad nejčastější otázkou je to určitě ta, kde Weledu vlastně koupit? Spoustu z vás totiž neví, že má e-shop!

Na jejich e-shopu seženete všechny produkty, včetně medvěda, kterého zatím koupíte pouze tam. Produkty si pak můžete vyzvednout v jejich prodejně v Lidické, kterou najdete kousek od Andělu.  A tím se dostáváme ke druhé možnosti - kamenná prodejna. Tu vám doporučuju nejvíce, pokud si totiž nevíte rady, který produkt vybrat, moc rádi vám tam poradí. 

Poslední možností jsou pak lékarny a DM drogerie. Tam mají ale trošku menší výběr 😉


Jestli jste Weledu ještě nezkoušeli, udělejte to. Jen si dávejte pozor, jednou jí vyzkoušíte a už nebudeme moct jinak 🖤





Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.