ZŮSTÁVÁME DOMA

29. března 2021


Po delší době si tady odložím pár fotek. Když jsem teď doma dělala Richardovi fotoknihy, zjistila jsem, že je vlastně fajn, najít fotky a přiběhy tady na blogu. 

Už je to rok co jsme se s holkama vrátili z Bali...tolik krásných vzpomínek... tehdy to člověk bral jako "samozřejmost", že může volně cestovat a pohybovat se. Už na cestě z letiště jsme tušili, že budeme v karanténě. Že v ní ale budeme tak dlouho, to nás ani trošku nenapadlo..... O Bali by se toho dalo napsat hodně, asi by to stálo za samostatný článek, ale protože vám dlužím ještě ten ze Srí Lanky i z Thajska nedělám si moc velké iluze, že bych to v nejbližších letech stihla. 😀

A tak jsme teď doma, ono i vzhledem k mému stavu jsem na sebe opatrnější ještě více než dřív. A já jsem si tady rozepsala další 2 články, což považuji za úspěch, tak vám dám občas vědět, že tady něco nového přibylo.

Opatrujte se!














1 komentář

  1. U nás je dilema čo robiť keď sme doma :D Keďže mám 5 deti a každý niečo iné rád a každý je iná veková kategória tak to je mega ťažké :) Navyše z malou 8 mesačnou slečnou je to mega ťažké.

    RESPECT COCO CHANEL

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.