PRO VŠECHNY SUPERHRDINY | ČASOPIS POWER RANGERS

25. května 2020

Poslední měsíce byli zkouškou trpělivosti nejen pro nás rodiče. Koronavirus začal ještě v době, kdy jsem byla na Bali a přiznám se, že jsem tomu nepřikládala až takovou váhu. A ani ve snu by mě nenapadlo, že pár dní po našem příletu bude zákaz vycházení a povinnost nosit roušky. A to, že budeme mít Richarda doma několik měsíců, to by mě nenapadlo už vůbec. Radovali jsme se, že jsme ho letos nedali do první třídy a měl odklad.



A tak se dnes Richard vrátil do přípravky a i když jsme dlouho váhali, zda ho tam dáme, rozhodli jsme se že ano. Původní plán byl takový, že to vyzkoušíme, přeci jen, několik hodin v roušce není příjemných pro dospělého, natož pro dítě. První den dopadl nadmíru úspěšně a Richard by nejraději zůstal i v "družině" a na oběd. Zatím dochází jen na 4 hodiny a osobně to nemám v plánu prodloužovat. Tak uvidíme. 😉


PISTOLE DO DOMU? TO ANI OMYLEM!

Víte, do určitě chvíle k nám do domu nesměli žádné pistole, meče... No ale člověk míní a osud mění a pokud k tomu člověk přistupuju rozumně... No zkrátka rozhodla jsem se tomu dále nebránit a asi před 2 lety dostal Richard první pistoli a na letošní svátek světelný meč. Ten vám teda nedoporučuji, protože mluví, takže kdo nechce skončit víte kde 😃, raději ho nekupujte. Mnohem příjemnější alternativou je dárek, který je přibalený k časopisu Power Rangers.



ČASOPIS POWER RANGERS A SVÍTÍCÍ MEČ K TOMU

Časopisy jsem vám ukazovala už několikrát, Richard je má opravdu rád a dokáže se s nimi zabavit i na několik hodin. U tohoto superhrdinského to není o moc jinak. Dárek k časopisu byl modrý svítící meč, se kterým si od té doby hraje opravdu každý den. A my s ním, ještě bychom teda potřebovali jeden. 😉Výhodou je i jeho velikost a to, že se dá složit. A taky svítí, a hodně... na fotce se můžete podívat jak svítí ve tmě.


A CO V NĚM JEŠTĚ NAJDETE?

Časopis ho ale zaujal nejen díky dárku. Najdete v něm několik zajímavých úkolů, které jsou rozděleny podle obtížnosti, hádanky a také hry. A pro ty, kteří už umí číst je připraven i originální komix. Ten Richarda po meči zaujal snad nejvíce. Nejdříve mu ho četl Patrik a potom pro změnu já. Na konci jsou pak otázky, které zkontrolují zda jste při čtení dávali pozor. Tak pozor rodičové, když byste náhodou nechtěli dávat pozor, jako já.
😃





PÁR PRAKTICKÝCH INFORMACÍ 

Časopis vychází čtvrtletně a je vhodný pro děti od 6-12 let. Na stáncích nyní najdete právě toto číslo, tak se zajděte mrknout. Richard už se těší na další, který vyjde ke konci července. A pokud byste nechtěli časopis shánět v trafice, můžete si jej i pohodlně předplatit ZDE.


Mějte se krásně a zase brzy. A&R




1 komentář

  1. Hledáte-li originální dárky pro děti, máte toho na výběr opravdu hodně! Rozveselte malé radostné tváře originálními hračkami i puzzlema. Něco, co je bude bavit a zároveň rozšířit jejich dovednosti. Dejte dětem dárek , který jim zanechá úsměv na tváři a zároveň podpoří jejich dovednost a zvídavost.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.