Den Afriky / Day of Africa

17. července 2012

Minulý týden jsem vám slíbila reportáž že dne afriky, který se uskutečnil ve Žlutých lázních.


A jaky je můj názor ?


Na Den Afriky jsem se opravdu moc těšila, možná až moc, protože rozhodně nenaplnil moje očekávání. 
První věc, která mě hned na začátku zamrzela, že i přesto, že na FB stránce bylo uvedeno, že je vstup zdarma nebyl. Platilo se. A to vstupné do areálu, což bylo 80,- Kč. To vás minulo pokud jste dorazili až po 5 hodině.


V areálu bylo několik stánku ve kterých jste si.mohli zakoupit různé africké výrobky. Od sošek přes různé šátky či doplňky. Z jídla jste pak mohli ochutnat červy v těstičku a další podobný hmyz rovněž to vypadalo jako těstíčko ( viz.foto) . U těchto dvou věci jste se taky mohli podívat jak se připravují. Kuchař je totiž dělal přímo na místě. A další jídlo? Tuším, že na netu bylo psáno africké menu ? Já jsem žádné další neviděla, ale možná se pletu ??


Jako nejlepší součást celé akce bych hodnotila vystoupení cestovatelky Liby Taylor, která dle mého taky upoutala jednu z největších pozornosti. Přednáška byla doplněna fotkami, které byly s komentářem promítány na větším plátně. Další fotky pak byly k vidění i v menší zastřešene části. Taneční vystoupení bylo taky zajímavé a sklidilo velký aplaus :-) 


Přikládám pár fotek, abyste si o tom jak to tam vypadalo udělali alespoň malou představu. ;-)

duch!

naše stopy :-)
plavčík :-)




















Na závěr bych k tomu dodalo, že celkové to byl příjemné strávený den. Velky podíl ns tom ale má zvolena lokalita. Jelikož byla docela příjemné počasí mohli jsme se povalovat ns písečné pláži a popíjet drinky. 
:-)


Celková akce trošku zklamala asi více lidí, přesto bych tam příště šla znovu. A nejsem určitě jediná. Taková akce za osvětu afrických zemí se totiž musí podporovat ;-)





Byli jste tam? Libílo se?

4 komentáře

  1. jé, to by se mi líbilo..škoda, že to mám trochu z ruky, jinak bych si to nenechala ujít, už proto, že mám africké kořeny :)) jinak máš novou čtenářku ;) mrkni na můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bývá většinou, že když něco neplánuješ, je z toho nejlepší akce a když se na něco těšíš, většinou to nenaplní očekávání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máš pravdu, dávala jsem tomu velké naděje :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.