Naše kosmetické taštičky - část 3. ( řasenky )

30. července 2012


Další část našich kosmetických taštiček jsme tentokrát věnovali našim řasenkám. Řasenky budou hodnotit dvě osoby, které mají naprosto odlišné řasy.

1.       Martina – můžu se radovat, ale jsem majitelkou krásný dlouhých řas. Měla jsem navíc to štěstí, že se mi samy krásně točí, takže řasenku používám spíše jen k dobarvování ( jsem blond)

2.       Andy – Andy o sobě říká, že má čivaví řasy, protože je má krátké, a málo husté. Já bych tedy řekla, že to taková hrůza není J Jako nevýhodu pak uvádí to, že i přesto, že používá kleštičky na řasy, řasy jí stejně zachvíli klesnou a natočení moc dlouho nevydrží.

Tady jsou naše aktuální řasenky


Gabriella Salvete ( Giant volume mascara)


Andy - má super kartáček, řasy krásně rozčeše a i prodlouží
Martina – v tomto případě mám stejný názor jako Andy

Rimmel – ( Volume Flash )


Andy-  pro mě nevyhovující. Vadí mi hlavně kartáček. Řasy podle mě neprodlužuje a celkově mi nevyhovuje.
Martina – mě naopak tato řasenka vyhovuje a vyhovuje i od Andy mamce. Za mě i za mamču tedy ano.  Nyní je moje nejoblíbenější.

Shisedo – ( Perfect Mascara Full Definition )


Andy-  řasy nádherně rozdělí a rozčeše.  Řasy nevypadají slepeně a jsou celkově krásně tvarované. Za mne ANO!
Martina – můj názor je stejný jako od Andy ( mě příjde, že prodlužuje, což pro mě není výhodné J) Odrazuje mě cena  ( přes 600,-Kč)

Essence ( Get Big Lashes )


Andy- používám jí  v parných dnech, protože je voděodolná. Jsem s ní moc spokojená. Řasy vypadají plnější  a vypadájí hustěji. Ale pozor- dolů jde opravdu velice těžko ! J
Martina – já voděodolné řasenky nepoužívám. Tuhle jsem tedy kvůli recenzi zkusila. Je fajn, ale nemůžu porovnat, jelikož voděodolné řasenky další neznám.

MUA ( Make-up Academy Mascara )



Andy- koupila jsem si jí pro sebe v Londýně. Kosmetiku MUA mám docela ráda ( hlavně stíny ) V Londýně stojí 1 libru a bohužel cena v tomto případě odpovídá kvalitě.  Na řasech zaschne takřka okamžitě, dělá chomáčky ( i přesto, že je nová) a po 1 měcíci je už vyschlá.
Martina – souhlas, dělá takové ty tarantulí řasy :-/

Kartáčky řasenek



Na závěr bych ráda doporučila podle mě jednu z nejlepších řasenek a to je Hypnose od Lancome. Vyhovovala jak mě tak Andy, a brzy si ji zase i přes větší cenu koupím.

A jakou máte vy?

AM

6 komentářů

  1. Tak moje 3 nej jsou: DiorShow, One by One od Maybeline a hypnose doll eyes od Lancome

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michelle a měla jsi někdy Hypnose normální? Zajímalo by mě, jaký je v nich rozdíl, protože už jsem na ní taky koukala. ;-)

      Vymazat
  2. Tu klasickou Hypnose používá moje mamka, která má řasy kratší a jemnější, takže jí plně vyhovuje ten kartáček. Já mám řasy celkem dlouhé a potřebuji přidat hlavně na objemu, takže si vybírám řasenky s hrubšími většími kartáčky a tahle mi vyhovuje. Občas mívají na ni akci na netu, tak bys jí mohla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to by se mi taky hodila, protože já mám taky dlouhé řasy. Tak to tentokrát změním a vyzkouším;-) Děkuju za tip :-* Martina

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.