The Body Shop- sprchové gely + pěna do koupele

27. července 2012


V tomto postu bychom Vám rádi představili sprchové gely ( a zároveň pěnu do koupele ) z The Body Shop, které nás hrozně nadchly. Obě je používáme pouze jako sprchové gely. Pravdou totiž je, že je nám líto používat je do koupele jako pěnu. :-)

Koupila jsem je v Anglii a hned po mém příjezdu jsem je vyzkoušela.  Jelikož mě naprosto uchvátili, propůjčila jsem je i Martině, aby je taky vyzkoušela. Teď jsme uchváceny obě J

Všechny tři krásně pění, takže stačí dát opravdu jen troška. Co je na tom však úplně nejlepší je jejich vůně, která Vám opravdu nabídne plnou náruč čerstvého ovoce. Pokud tedy máte rádi ovocné vůně ( např. I Love   Juicy od Lushe ) určitě si je kupte ;-)

A jaké máme my?






Náš další tip z této řady je pak sprchový gel Moringa. Tuto vůni bych hodnotila jako nejlepší!  Dlouho jsme ho používala, ale teď ho bohužel nemám, takže Vám jej nemůžu ukázat. Pokud máte rádi citronové vůně můžeme ještě doporučit tento sprchový gel.

Já jsem sprchové gely kupovala přímo v krámku za 3 libry ;-)

Máte někdo také zkušenost?  ( pozitivní / negativní ) Těšíme se.

AM

2 komentáře

  1. Já mám ten malinový a jsem taky nadšená! :) A ještě mám malinové tělové máslo odtamtud. Ale kupovala jsem to trapně v Palladiu a ne v Anglii, stydím se.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ostuda? :-) Je to skvělá zpráva, brzo se tam vydám :-D Takže je super zpráva, že je tady mají. :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.