GIVEAWAY DRUHÁ ! ! !

12. srpna 2012

Máme tady naší druhou Giveaway. Tentokrát je v soutěži opravdu originální dárek. 

Díky našemu prvním rozhovoru s Teou Vatyškovou si můžete dle svého vlastního návrhu nechat od Tey navrhnout tetování. :-) Pokud vy sami tetování neplánujete, můžete ho věnovat i jako dárek svému blízkému ;-)

A co pro to musíte udělat?

1. Sledovat náš blog přes GFC Google Friend Connect )
2. Odpovědět na otázku - Proč se chcete nechat tetovat, popřípadě proč chcete tetování někomu darovat?

Odpovědi můžete posílat na email : ampminspiration@gmail.com nebo zanechávat pod touto Giveaway. Nezapomeňte prosím uvádět svůj email.

Giveaway poběží do 20.8.2012.  Poté společně s Teou vybereme nejzajímavější odpověď, která vyhraje návrh tetování dle vlastních představ! 

Hodně štěstí! :-)

14 komentářů

  1. Tetování bych věnovala svému příteli, který celý život o tetování mluví. Pořád váhá a tak si myslím, že by ho osobní návrh natolik potěšil, že by se konečně nechal tetovat. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tetování chci jako upomínku na jednu mou hodně blízkou osobu ;) mělo by pro mě obrovský význam a takové si myslím, že má smysl ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem se nechtěla nechat tetovat, protože jsem nedokázala přijít na věc, kterou bych chtěla mít na těle celý život. Pak jsem jednou seděla v okrajkovaných šatech a jemný vzor krajky se mi obtiskl na nohu. Od té doby jsem uhranutá nápadem vytetovaného krajkovaného náramku na zápěstí.
    S tímto tetováním bych stárla ráda...protože je mi tolik podobné... elegantní, precizní :-)
    radanakralova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další krásný nápad, super inspirace ;-) Děkujeme!

      Vymazat
  4. Chtěla bych tetování, a moc. Mám v plánu nechat se tetovat za každých deset let mého života a tím tetováním vyjádřit, co mě za tu dobu ovlivnilo. Ať už to byla kniha, písnička, člověk či myšlenka. Už mám vybraná dvě. Za prvních deset let mého života bych chtěla zezadu nad patu levé nohy znamení relikvií smrti (díky Harrymu Potterovi a Řadě nešťastných příhod, kvůli které je to na nohu, jsem si zamilovala čtení) a za druhých deset let (23. srpna mi bude právě 21, takže by to bylo dost symbolické) bych chtěla pod lopatku citaci z muzikálu, který mě neskutečně oslovil a byl tu se mnou vždy když mi nebylo nejlíp, z Bídníků. Chtěla bych tam:" The blood of the martyrs will water the meadows of France." Má to opět dva významy, zaprvé Bídníky a za druhé angličtinu, která mi toho neskutečně dala. Doufám, že to nebylo moc dlouhé :) Whamping@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, vy máte samé krásnější motivy ;-) Děkujeme :-)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. O tetování uvažuji už delší dobu, v hlavě mám vícero motivů, které bych si postupně chtěla nechat vytetovat. Ten, po kterým však teď toužím nejvíce, je obtisk paciček mého pejska. Nechala bych si je vytetovat na předloktí. Měla bych tak svého pejska navždy u sebe, po ničem netoužím víc! :))

    em-fashion@seznam.cz

    Jinak jsem ráda, že jsem na tento blog narazila, děkuji! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. další motiv by se mi líbil be stron, girl. byla bych ráda za navrhnutí tohoto motta, sama si styl písma absolutně nedokážu představit, tak by mi pomoc od Tey náramně pomohla :))

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.