GIVEAWAY TŘETÍ ! ! !

22. srpna 2012

Chtěli byste mít tričko s obrázkem dle vlastního návrhu? Není problém. :-)

Díky našeme rozhovoru se Šárkou ( http://www.deer-meadow.com/2012/08/jak-se-rodi-talent-sarka-motyckova.html)  se Vám to může split!

Co pro to musíte udělat?

1. Sledovat náš blog přes GFC Google Friend Connect )
2. Odpovědět na otázku - Váš cestovatelský sen a proč ( s novým tričkem:-) ?

Odpovědi můžete posílat na email : ampminspiration@gmail.com nebo zanechávat pod touto Giveaway. Nezapomeňte prosím uvádět svůj email.

Giveaway poběží do 27.8.2012.  Poté společně s Šárkou vybereme nejzajímavější odpověď, která vyhraje tričko s obrázkem dle vlastního návrhu ! 

Hodně štěstí! :-)



10 komentářů

  1. Já bych se jednou chtěla podívat do Afriky, na lidi, kteří žijí jiným způsobem než mi a mají úplně jiné životní priority. A tričko bych si vzala sebou jako bonus k tomu všemu :-)


    monikahruba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Můj cestovatelský sen je, dostat se na nějaký Karibský ostrůvek, na delší dobu s lidma, které mám ráda a udělat tam nekončící pááártyyy...:) a ty reálnější jsou: vrátit se do Paříže, projít si Luxor s projížďkou po Nilu, procestovat Řecko a kouknout se do zemí v Evropě,ve kterých jesm ještě nebyla a je jich dost..:) a s novým tričkem by se cestovalo lépe..:)
    Míša
    xmisanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme;-)

      Doufám, že by jsi nás vzala do Karibiku sebou :-D

      Vymazat
    2. samozřejmě..:)

      Vymazat
  3. Mojim snom je Francúzsko,alebo skôr Paríž.To je snom asi mnohých,pretože je to tam dokonalé.Francúzsky jazyk,eiffelovka a všetky pamiatky,blšie trhy,ich jedlo,všetko.S týmto súvisiaci je ešte jeden malinký sen,mini eiffelovka ako suvenír.Či už by som si ju z Paríža priviezla sama,alebo by mi ju niekto daroval.Aj keď tá prvá možnosť by bola lepšia.A parížske tričko by som tiež rada prijala :)
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Mojím snom je Taliansko, samozrejme najradšej by som sa aj taliansky jazyk učila a išla tam potom a rozprávala s domácimi v ich reči všetko rozumela :D. Vďaka seriálu Capri, ktorý asi moc ľudí nepozná som spoznala krásne miesto, raz by som sa chcela prechádzať po miestach, ktoré som vtedy videla len na obrazovke. Tiež potápať sa a to tiež dúfam, že naberiem odvahu kým tam prídem :D Ísť loďkou do modrej jaskyne, najlepšie by bolo keby som tam mohla odparkovať malú drevenú loďku,ľahnúť si v nej a pozorovať odrazy vody na strope, počúvať šum mora, čo samozrejme nie je možné pretože je to turistická atrakcia a chodí tam viac lodiek naraz s tými ľuďmi ktorí loďku riadia a môže sa tam zotrvať len určitý čas, a tuším sa tam ani nedá dostať keď je príliv. A potom aj Rím, škoda, že som sa niekde raz dočítala, že sa koloseum rozpadá či čo, nuž s týmto som nerátala, snáď kým sa tam dostanem tam ešte bude a nebude tam len nejaká zrúcanina :D a Fontána di Trevi, je podľa mňa najkrajšia na svete, aj keď som všetky na svete nevidela, neviem si predstaviť, že môže byť krajšia. Tú som si zamilovala vo filme Talianske prázdniny s Hilary Duff:D A Toskánsko, ma úplne očarilo, tie krásne domy, ktoré som si neraz prezerala cez google earth :D. Tie pláne a polia. Krásny pokoj.
    No a iná destinácia je Amerika, New York, chcela by som bývať nejaký čas vo vlastnom byte na Manhattane, ráno pred prácou si ísť zabehať do Central parku, najlepšie s nejakou dobrou kamoškou, ktorá by bývala kúsok odo mňa.Ak by sa mi nepodarilo presťahovať sa tam, stačil by príjemný výlet s najlepšími kamarátkami, porobiť super fotky, lebo fotenie milujem. Zájsť si do San Francisca, vidieť Golden Gate, a prechádzať sa po tých kopcových uličkách, aké boli vidieť v Monkovi, či čarodejniciach, skúsiť či by som to vytiahla na bicykli :D A ešte by som chcela navštíviť Južnú Ameriku, nejaké tie džungle, prírodu, jazerá, vidieť tú kultúru. A preto sa musím dobre učiť, zmaturovať, spraviť výšku a nájsť si poriadnu robotu, aby toto nezostalo len snom, ale raz sa stalo aj skutočnosťou, aspoň niečo z toho.

    Páčilo by sa mi tričko s mostom, alebo nejakou podobizňou niektorého miesta, ktoré by som rada navštívila.

    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Vyhlášení výherce:

    Děkujeme všem za zaslání Vašich přání:-) Na email nám jich došlo přes 30+ ty zanechané zde. Bylo z čeho vybírat. Společně jsme ve třech nakonec vybraly Janu Dostálovou ( dostalovaja@gmail.com).

    Pro ty, kteří by se rádi znovu zúčastnil nezoufejte. Dneska jsme totiž zveřejnili další Giveaway s dalším originálním dárkem;-) Více informací ( http://www.deer-meadow.com/2012/09/giveaway-ctvrta.html)

    Děkujeme a vítězce blahopřejeme!

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.