{ travel } Víkend v Itálii

17. září 2012

Itálii mám ráda. Možná nejvíce v celé Evropě. Ovlivněná jsem hlavně tím, že jsem tam před nějakým časem žila. A na to se nezapomíná!

Není čas se rekreovat dlouho, tak jsem vyrazila aspoň na víkend. A tak se tady s vámi podělím o pár fotek, které Vám doufám trošku naladí dovolenkovou atmosféru ;-)













povinná výbava ( šátek Reserved, brýle Elle, italské Elle )



4 komentáře

  1. Italská Elle? Nice!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, jsem velká milovnice Itálie. Skoro každý rok tam jezdím na pár dní. Pokaždé jsem tam jezdívala svým autem, ale poslední dobou mě tato cesta unavuje. Letos bych chtěla zkusit letecky. Své auto bych chtěla zaparkovat u letiště. Proto jsem se chtěla obeznámit ,kde bych mohla bez problémů zaparkovat. Vhodné parkování jsem našla tady , přeji příjemný den. A

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, ráda čtu články o cestování. Z manželem jsme udělali radost. Letos zařídili zájezd 55+ pro seniory na jih Itálie. Jelikož nás neměl kdo dovézt na letiště v Praze. Museli jsme si zajistit vhodné parkoviště poblíž letiště. Toto parkování jsme si našli na internetu na těchto stránkách. Naše cesta na jih byla skvělá. Z pozdravem. E.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, hezké čtení i fotky. Už mnoho let jezdíme na jih Itálie. Pokaždé to bylo autem. Letos jsme vyrazili na dovolenou letecky. Proto jsme sháněli vhodné parkoviště u letiště. To jsme vyřešili přes internet na těchto stránkách. Mohu říci dovolená byla skvělá.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.