{ vlasová kosmetika } Kartáče Tangle Teezer

3. října 2012

Před časem jsem Vám slíbila recenzi na kartáče. Konečně jsem je vyzkoušela, tak se můžu s Vámi podělit. O kartáčích Tangle Teezer jsem si přečetla poprvé u Pavlíny a vyzkoušela u své kamarádky. 

Pokud můj blok čtete tak už víte, že já a moje vlasy, to je opravdu dlouhá pohádka. A jak to tak vypadá tato zrovna (ne)šťastná pohádka tak brzy konce nenabere.


A tak jsem si kartáče po všemožně přečtených kladných referencích tedy objednala. A objednala jsem si rovnou tři. Proč taky ne, vždy se přece hodí! A zkuste mi to vymluvit! ( ne, opravdu se nehodí :-))


Co tedy mají dělat ty zázračné a všemocné kartáče?


Kartáče Tangle Teezer mají speciální rozvrhnuté štětiny (kratší a delší) a mají ojedinělou schopnost ohnout se nad zacuchaným místem. Použití je rychlé a jednoduché a kartáčování se tak podle všeho stává příjemným  a rychlým. Podle všeho prý klasický kartáč vlasy vytrhává a vytváří nezvratné změny ve vlasové kutikule. Vlasy jsou tak poškozené a jsou křehčí a tak i ztrácí přirozený objem a tvar. Tento kartáč by Vaše vlasy měl proměnit zpět ( samozřejmě po dlouhodobém a pravidelném používání).

Co mám já a jak to funguje? 

Kartáče tedy používám dva. Konkrétně pak Dtangler Britany ( moje první úchylka na anglické motivy se projevuje). Jediným rozdílem je to, že tento kartáč má rukojeť, což vidím jako výhodu. Pokud jej používáte doma je to ideální. 
Jako druhý mám pak Compact ( vhodný na cestování nebo prostě jen do kabelky). Mám ho v leopardím vzoru ( to je překvápení, že?). Česaní je sním trošku horší, jelikož je menší. Celkově je však super. Má totiž kryt, takže se štětiny jen tak neponičí.

Konečný verdikt

Zázrak zatím nepocituji, ale je to příliš krátká doba. Česání je s nimi fajn, vlasy opravdu krásně rozčeše a jsou po něm hezky hebké. Trošku pravdy bude asi i na tom, že vlasy tak nevytrhává. Na kartáči se totiž objeví mé vlasy jen málokdy. Slyšela jsem, ale i negativní recenze a to od mé kamarádky, která si s sním vlasy prostě nerozčeše ( štětiny jsou podle ní moc křehké). Celkově však převažují pozitiva a kartáč si oblíbil i můj přítel:-)

Za zkoušku to určitě stojí, takže za mě doporučuji!



Contact ( leopardí) a Britany ( s rukojetí)





Kde koupit a kolik stojí?

Kartáče můžete koupit např. na Asosu nebo na stránce Kartáče na vlasy, kde jsem je kupovala i já. Vyhovovala mi rychlá dodací lhůta (druhý den) a fajn komunikace. Britany mě stál 249,-Kč a Compact 279,-Kč.

9 komentářů

  1. Taky jsem o nich četla a uvažovala, moje vlasy by to potřebovaly:D

    OdpovědětVymazat
  2. Kartace jsem si taky koupila a musím říct, že super! Mám pro změnu zebri:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. jojo Dtangler je fake, maj tam jak vidite ceskou adresu...Tangle se u nás určite nevyrábí, dováží se z Británie... ten levej je originál ;)

    OdpovědětVymazat
  4. no to jste mě holky dostaly, já mám oba že stejně společnosti. A to právě z té jak je uvedená na krabičce. Navíc jsem je ibjednavala zároveň, tak teď opravdu nevim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každopádně jdu napsat majiteli společnosti, docela mě to zajímá jak to tedy je. Když se podívám zde: http://www.kartacenavlasy.cz/product/dtangler/dtangler-profesionalni-kartac-na-ro/49 i na té fotce to tam mají napsáno. Tak opravdu nevím. Štětiny mi příjdou totožné.

      Vymazat
  5. Já nesohlasím, že je to fake! DTangler je uplně jiná odnož.

    OdpovědětVymazat
  6. ten Dtangler je isto fake resp. dupe, ked pozries na oficialnu stranku http://www.tangleteezer.com/index.php tak nieco take nemaju vobec v ponuke, a myslim si ze cast celej filozofie TT je, ze ich kartace nemaju rukojet, takze aj to je podozrive. Ten Compact vyzera ako original, i ked ta cena sa mi zda nejak nizka, pretoze ja som si kupovala Salon Elite v Brne v kadernictve za nieco okolo 450 Kc, ale je mozne ze len ja som bola sprosta a ty mas naozaj original za lacny peniaz :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.