VIP KRYŠTOF ( koncert v Rock Café )

1. listopadu 2012

Dne 28.10.2012 se v pražském klubu Rock Café uskutečnil jediný koncert skupiny Kryštof v tomto roce. Koncert byl určený pouze pro nejbližší okruh fanoušků. Lístky se nedali koupit, ale pouze vyhrát v rádiu, v jejich fanklubu nebo také na seznamu.

Otázky byly těžké, a já rozhodně nejsem jejich zarytý fanoušek. Na koncert jsem šla se svou nejlepší kamarádkou, která bez mrknutí oka zodpověděla všech pět otázek :-)  ( tímto jí děkuji, že mě vzala :-) Dobrovolně se přiznám, že já bych neznala odpověď ani na jednu!

Koncert začal v 19:00. Pro Ty, kteří lístky vyhráli přes rádio bylo připraveno i setkání v šatně a také nové CD Inzerát.

V sále bylo cca 150 lidí a celý koncert se nesl v příjemné atmosféře. Kluci byli skvěle naladění, a fanoušci jim s texty pomáhali všemi silami. Na to, že CD bylo na světě pouhých 14 dní, předvedli fanoušci skvělý výkon.

Hodinu z tohoho koncertu jsme pak mohli vidět live na seznam.cz. Další cca 40 minut pak hrál Kryštof jen pro lidi v Rock Café. Po koncertu se konala autogramiáda a pokud jste chtěli, kluci se s Vámi i rádi vyfotili.

Koncert byl super. I přesto, že nemám Rock Café příliš v oblibě (vzduch by se tam dal opět krájet) tak to bylo fajn, a kluci byli opravdu skvělí. Už dlouho jsem neviděla tak příjemné, milé a přátelské hudebníky a tak skvělé a oddané fanoušky.


PALEC NAHORU! :-)





vzkaz pro kamarádku ;)


čekání na podpisy
fronta :-)
nové CD Inzerát ( připraveno k podpisu)

s fanynkami se kluci rádi vyfotili :-)

V únoru se chystají koncerty. Více info zde. 


4 komentáře

  1. Škoda, takový koncert by se mi určitě líbil... Ale bohužel jsem o něm ani nevěděla (ale s mým štěstím bych stejně neměla šanci). Každopádně tyhle menší koncerty jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že by se ti to určitě líbilo, pokud je máš ráda. Věř mi, že já bych nevěděla odpověď ani na jednu otázku, takže to nebylo nic lehkého se tam dostat ;) Určitě si zajdi na jejich koncert v únoru. Myslím, že to bude stát za to ;)

      Vymazat
  2. Super! Hned bych šla :-/ Domča

    OdpovědětVymazat
  3. Byl to zážitek, který mi vydrží na dlouho a už se nemůžu dočkat na únor kdy mě možná pro změnu vezme Andy na koncert...:) Míša

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.