God, give me more bananas !

13. prosince 2012

Před nějakým časem se v Lushi objevil banánový šampon. Srdce mé kamarádky po něm zaprahlo a tak jsme se na něj šli podívat. Aby taky ne, vše co je v Lushi nové se přece musí omrknout.
Tentokrát ovšem zklamal, nevoněl nám. Já vím, že jsou důležitější věci než vůně, jako např. účinnost apod. Ale vůně je přeci taky důležitá! :-)

Zapomeň
A tak jsem na sen o banánovém šamponu zapoměla. Minulý týden jsem se vypravila do The Body Shop, ve kterém jsem nebyla od dob kdy jsem žila v Londýně.

Když on se tak smál a volal
A tam se na mě usmívalo banánové duo. Jedno přičichnutí a už byli oba v košíku. Musím se přiznat, že mě vůbec nezajímalo na jaké vlasy je určen, nebo zda vůbec bude dobrý. On prostě tak krásně voněl, že jsem si ho koupila.

A ve skutečnosti
Je ještě lepší, než jsem si myslela. Vlasy jsou neskutečně voňavé, báječně pění a po kondicionéru se krásně rozčešou. Navíc mi příjde, že je mám i o hodně lesklejší. Používám toho však hodně, takže je možné , že to způsobuje i něco jiného.

A co teda obsahuje a na co vlastně je?
 Oba tyto výrobky obsahují skutečné banánové pyré. Vůně mi připomíná směs banánů+medu+vanilkového pudingu. Med tyto výrobky skutečně obsahují a to přímo Fair Trade. Šampón má navíc čistící vlastnosti.

A na závěr..
Můžu jen doporučit! Kupte si ho, vyzkoušejte ho. Za směšných 120,-Kč, tenhle šampon a kondicionér rozhodně stojí. Já si je znovu koupím. Je totiž boží! Rozhodně!











1 komentář

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.