{ kosmetika } Balzámy na rty Crazy Rumors !

27. ledna 2013

V jednom z minulých příspěvků jste si mohli přečíst recenzi na balzámy na rty od Hurraw.

Dalších z mých objevů jsou balzámy na rty Crazy Rumors. O balzámech jsem četla poprvé u Rendy a tak jsem se rozhodla je vyzkoušet.

Balzámy jsou 100% přírodní. Jsou vhodný pro vegany a jsou netestovaný na zvířatech. Obsahuje mimo jiné bambucké máslo, jojobový olej a vitamin E. Zakoupit je můžete ve velikost 4,2g.


Objednáno!

Balzámy jsem si objednala hned dva a to s příchutí Berry Bubble ( což by měla být žvýkačka z lesními plody) a pak Ginger Ale ( což je zázvorová limonáda). Inspirováno opět u Rendy ;)

Jaké jsou?
Balzámy se dobře nanášejí, ale ne tak dobře jako ty od Hurraw, jelikož ty od Hurraw jsou oválné, což mi připadá o dost lepší. Tyto balzámky jsou tužší, což je zase lepší v tom, že budou jistě méně ubývat. Na rtech také narozdíl od Hurraw vydrží mnohem dýl a i když jsou teda tužší na rtech se jakoby roztopí a zvláční je dlouho.
To se o balzámech od Hurraw říct nedá. Netvrdila bych, že jsou úplně na nic, citronový mi vydrží na rtech poměrně dlouho, ale pokud je porovnám z CR tak je to nic ;) Zpětně se na to dívám tak, že Hurraw jsou spíše jak lesky.

Kdo líp voní?
Co se týče příchutí či vůní tak bych řekla že jsou taky o dost lepší než ty od Hurraw. Já mám od Hurraw višňový a citronový. Co se týče višnového tak ten jsem již musela přestat používat, parfemace je pro mě příliš velká a po nanesení je mi už z toho špatně :-/

Takže CR jednoduše mňam!!!

A vítězem se stává?! 
Pokud je teda porovnám, vítězí u mě v porovnání s Hurraw balzámy Crazy Rumors. Možná někdy ještě nějaké Hurraw vyzkouším, nezatracuji je. Ale uvidíme ;)

A co Vy, které máte raději?





Balzámy jsem zakoupila zde.


5 komentářů

  1. Já jsem zkoušela jenom tyhle Crazy Rumors a musím říct spokojenost - mám jiné vůně - pomeranč s hřebíčkem, medovou, candy cane co po ní brní pusa (ta je super)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud jsi začínala na Crazy Rumors, tak ti Hurraw asi moc vyhovovat nebudou ;) Ty vůně vypadají super, hlavně ten pomeranč, mňam :-)

      Vymazat
  2. Podávám stížnost; zatím jsem po všech pochvalných článcích těmto balzámům odolala, ale jednou to muselo přijít a já jsem jim nakonec podlehla a dva si objednala. Přesně tyhle dvě příchutě byly mými favority, nakonec jsem si vybrala příchuť hroznových žvýkaček a spiced chai... Už se těším, až přijdou, nemůžu se jich dočkat (a vůbec mě netrápí, že mám doma dalších 12 balzámů na rty). :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len, to chápu že jsi nakonec neodolala. A rozhodně se netrap, že jich máš doma dalších 12. Balzámu přeci není nikdy dost :-D Tak jsem moc zvědavá, určitě pak napiš jak jsi s příchutěmi spokojená ;) Budeme se těšit :-)

      Vymazat
  3. Hurraw jsem nezkoušela, ale CR mám momentálně dva - Amaretto a Orange Clover :) Chystám se na Soda Pop :) Jsou skvělé, krásně voní, dlouho na rtech vydrží :) Ale rychle mi ubývají :D

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.