Balzámy na rty Hurraw !

13. ledna 2013

 Právě jsem vylezla z vany, namazala jsem se Moringou, to je nádhera. Ve vaně jsem se ale málem zabila, jelikož jsem si při neděli chtěla udělat relax při videu od Káji , a tak jsem si ještě přihodila do vody tuhou pěnu od Lushe, konkrétně Karmu. Bacha na to, jelikož půlka pěny způsobí ve vaší vaně naprostou klouzačku. :-D Při vylézání jsem se nějak zadívala na video a už to bylo. Zuby mám všechny, naštěstí.

No a tak se konečně dostáváme k recenzi balzámu na rty od společnosti Hurraw! Já jsem se nimi poprvé setkala na Holešovice Fashion MarketuOd té doby už pár týdnů uběhlo, a tak jsem je měla možnost vyzkoušet.

Koupila jsem si tam rovnou dva kousky. Všechny balzámy byly vystavené, na miskách byly pak ingredience, které znázorňovaly o jakou vůni se jedná. Bylo zde poměrně hodně lidí, a nikdo neodcházel s prázdnou.  Jeden stál 100,-Kč. Objednávat můžete tady, kde v měli i poštu zdarma. Jak je to teď netuším ;)

Balzámy jsou netestované na zvířatech a jsou veganské, což vidím jako velké plus. Balzámy jsou celkově mojí velkou láskou, což už jste viděli tady. :-) Od té doby už mi jich přibylo opravdu hodně, takže proč nevyzkoušet další :-)

Citronový miluju, jelikož miluju citróny je to můj favorit. Příjde mi, že na rtech vydrží o dost déle než višeň.

Višeň voní taky nádherně, ale někdy až moc intenzivně. Co se týče barvení, je to jen krásné zvýraznění rtů.

Výdrž balzámu je celkově fajn. Není to několik hodin, ale něco vydrží. Výhodou bych pak viděla i velice snadné nanášení, díky oválnému tvaru.

Celkové hodnocení : DOPORUČUJI!

Minulý týden jsem objevila nějaké další, které už mi taky dorazily. Recenzi hodím hned jak je odzkoužím ;)








2 komentáře

  1. višňový mám tiež,tá vôňa je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nepřevoněl se ti už? Mě z něj občas bolí hlava :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.