{ vlasová kosmetika } Kérastase - řada Cristaliste

24. července 2014

Další z vlasových přípravků, které jsem si oblíbila je řada Cristaliste od Kérastase.

Co to je vlastně zač?
Tato řada je určena pro dlouhé vlasy. Má dodat vlasům zářivý a přirozený lesk. Díky složení obohacenému o rostlinné výtažky jsou prý vlasy zbaveny matu, osvobozeny od nečistot a plné lesku. Co je na tom hodně zajímavé je to, že neobsahuje parabeny, silikon ani barvivo.

A co říkám já?
Kérastase mám ráda, možná v poslední době nejvíce ze všech značek vlasové kosmetiky. Vyzkoušela jsem už spoustu řad a brzy na ně budou další recenze. Řada Cristaliste je pro mě zatím asi TOP. 

Já sama mám klasický kondicionér a k tomu šampón na jemné a zplihlé vlasy, který najdete zde. Ani nevím, proč jsem si vybrala tenhle, protože existuje ještě pro hrubé a suché vlasy, který by byl pro mě možná ještě lepší. Možná taky ne, nevím. K této řadě existuje ještě sérum, prostě takový klasický olejíček. Ten jsem měla jako vzorek a v klidu bych jej porovnala s nějakými dalším od Kérastase nebo i od Lorealu. O tom zase někdy příště ;-)

Tak jaký teda je?
Kérastase má jednu z nejlepších vlastností. A to je ta, že vlasy po použití neskutečně dlouho a krásně voní. A to skoro u všech řad. I tato řada tohle naprosto potvrzuje. Krásná vůně, která dlouho ve vlasech vydrží. I když se na šamponu píše, že je pro dlouhé vlasy, já osobně mám polodlouhé a rozhodně bych to neviděla jako problém. Překvapilo mě i to, že i když je bez silikonu, jeho účinky jsou skvělé. Vlasy jsou opravdu krásné a zářivé, mám větší objem a nádherně voní.

Celkové hodnocení: rozhodně DOPORUČUJI!

( pokud jste ještě nikdy nic od Kérastase nezkoušeli zkuste začít právě touto řadou, patří totiž v současnosti mezi jednu z nejoblíbenějších a nejprodávanějších ;)







Všechny tyto výrobky můžete zakoupit např.na Parfums.cz.

2 komentáře

  1. Krásný článek o úžasné řadě. Já same jej používám a jsem hodně spokojená. Jsem zvědavá co řekneš o tom séru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to fakt povedená řada ;) O séru a olejíčkách budu určitě dělat recenzi ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.