{ lush } LUSH - souboj čistících rolád!

14. listopadu 2013

Vánoce jsem už (díkybohu) za námi. Existují však i světlé vyjímky celého vánočního šílenství. Alespoň tedy pro mě :-) A to je kosmetika Lush, která na Vánoce vždy vytasí nějaké ty vánoční limitky. V tomto případě i čistící rolády na obličej.

Když já miluju všechno
Všeobecně se dá se říct, že vše na obličej z Lushe miluju. Začínala jsem na Aqua Marině, která leckomu smrdí ( včetně celé mé rodiny ) Já naopak tu vůni zbožňuju, ani nevím vlastně proč. Měla jsem i Herbalism, také Dark Angels, Fresh Farmacy i Coalface. 

V současné chvíli se mi na poličce hřeje Angels on Bare Skin, Mask of Magnaminty, Let The Good Times Roll a Brusinková štola.

A souboj začíná!


Mask of Magnaminty

Začneme ne - roládkou, ale maskou, kterou jsem si v Lushi dost oblíbila. Narozdíl od čerstvých masek (které jsou také výborné) má delší trvanlivost. V poslední době se mi hodně zhoršila pleť, takže je to můj pomocník číslo 1. Obsahuje lehké zrníčka, které fungují zároveň jako peeling. Za mě rozhodně můžu doporučit, splňuje všechny mé požadavky.


Angels on Bare Skin

Angels jsem začala používat už hodně dávno. Možná to byla jedna z prvních rolád vůbec, které jsem si v Lushi koupila. Obsahuje růžovou a levandulovou silici, a nevím zda je to je právě tím, ale má opravdu specifickou vůni. Někdo z mého okolí říká spíše zápach :-) Z tohoto důvodu doporučuji prvně vyzkoušet vzoreček nebo si tuhle roládku očuchat alespoň v obchodě ;-). Roládka obsahuje malá zrníčka, takže je účinná i jak peeling. Já jsem s ní spokojená moc, ale na TOP žebříček u mě nepatří :-) Tam jsou jiní :-))


Herbalism

 Herbalism už mi skoro došel, takže mi zbývá už jen v malém kelímku. Je vyrobený z rozemletých bylinek a má nádhernou vůni. Ale zase pozor, prvně jej stejně jako u Angels raději očuchejte, né každému musí nutně vonět. Pleť krásně prošistí a mám po ní pocit svěžesti. Jediné co bych mu vytkla je to, že se mi s ním hůře pracuje. Nedrží tolik pohromadě, takže se mi často stává, že mi kousek upadne do vany či umyvadla. Rozhodně to však jeho účinnek nijak nesnižuje, takže jej doporučuji vyzkoušet ;-)

Brusinková štola ( Buche de Noel )

 
Brusinková štola je vánoční limitka. Nevím jak dlouho se už v nabídce objevuje, ale minimálně od minulého roku ano. Minulý rok jsem ji koupila poprvé a naprosto mě nadchla. Připomíná mi totiž moji oblíbenou Aqua Marinu ( kterou teď na fotce nevidíte ;-) Vím, že o ní všichni mluví jako o zázraku, který báječně voní a je prostě skvělá a já se přiznám, že je to pravda. Nejlepší však není, letos už ne! Kdo to nestihl, ten prohloupil, ale příští rok bude zase, tak nezoufejte ;)



VÍTĚZ!
Let The Good Times Roll

Vanilkové rohlíčky, tak bych charakterizovala tuhle roládku já :-) Oficiálně je to čistič s popcornem. Původně to byla vánoční limitka, ale nakonec když se po ní zaprášilo zůstala napořád. Řekla bych, že to pro mě byla nejlepší LUSH zpráva roku :-) Lepší by snad už byla jen zpráva, že se vrací Snow Fairy :-) Roládka je boží, nádherně voní, slouží i jako peeling, skvěle se sní pracuje a stačí opravdu trošičku. Místo na obličej ji nejspíše budete chtít dávat do pusy, ale zkuste se přemoct :-D. Výsledek bude stát za to :-) 

 Co jsem měla a co si myslím 
Vyzkoušela jsem už úplně všechny výrobky z kategorie čištění a odlíčení, tak tady zkusím ještě napsat jen něco krátce k ostatním výrobkům. Kdysi dávno, než byl zrušen jsem milovala Baby Face. Nevím zda si jej ještě někdo pamatuje, ale byl boží. Už není :-/ 

Další fajn je Coalface, ale jen na občasné používání, alespoň tedy pro mě. Uhlí + diamanty, super peeling. Ale trošku mi smrdí. Prý regeneruje pleť a oddaluje vrásky, takže jej ještě budu jistě potřebovat. No uvidíme :-)

 Dark Angels + Ultrabland mě taky moc nenadchnul.


Ocean Salt je super, ale v současné chvíli mi příjde zbytečný. Už kvůli masce, která mi jako peeling poslouží také. Ale nádherně voní.

A nakonec ještě FreshFarmacy. Hodně jsem teď četla, že si lidi stěžovali, že jim nepomáhal. Mě pomáhal. Nanášela jsem si jej vždy přes noc. Měla jsem však vždy jen malé kousky, nevím zda bych si koupila ten velký. Možná bych jej nestihla upotřebit. 
 
Jako pleťovou vodu teď používám Tea Trea Water, která mi moc vyhovuje ;-) 

Závěrem
 Nejoblíbejnější jsou rozhodně "Vanilkové rohlíčky" a Aqua Marina ( bacha zase na vůni). Celkově čističě z Lushe nemají moc dlouho životnost. Řeším to tak, že si dám vždy část zmrazit. Dělám to tak už dlouho, a vyhovuje mi to. Když pak roládku vytáhnu, je jako nová ;) 
Pokud zajdete na Palladium určitě Vám holky poradí a s výběrem pomůžou. Nebojte se taky říct si o vzorek zdarma. U roládek mi příjde zvlášť důležité si je pořádně ozkoušet. 

Máte Vy sami nějaké zkušenosti a tipy? Napište, budeme rádi :-)





15 komentářů

  1. Ahoj holky, super recenze. Já jsem si taky zamilovala brusinkovou štolu, ale jak vidím, měla bych teda vyzkoušet ty rohlíčky :-) Máte nějakou zkušenost s tou Velikonoční limitkou? Díky. Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, díky za komentář. S Velikonoční limitkou máme zkušenosti a myslím, že je zde napíšeme už dneska ;)

      Vymazat
  2. S Helbalism mám stejnou zkušenost, snažím se vždy držet dlaň co nejvíce u sebe a používám :-) Ostatní jsem zatím nezkoušela, ale vypadá to, že budu muset. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak dělám :-) Ale stejně mi vždy něco proklouzne :-)

      Vymazat
  3. Let the good times roll taky miluju. Nádherně voní, skvěle čistí a hlavně nevysušuje. Akorát mi přijde, že ta moje má jinou konzistenci než ta tvoje :-D Já mám roládku takovou jako by suchou, taky mi padají občas kousky do umyvadla. Tvoje se zdá taková krémovější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, já jí mám opravdu krémovou, suchá mi vůbec nepříjde. Je to možná kus od kusu :-) Ale jak říkáš, je to láska! :-)

      Vymazat
  4. jooj niečo od lushu by osm chcela teda vyskúšať ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, myslím, že nebudeš litovat ;) Ale pozor, je to návykové :-)!

      Vymazat
  5. LUSH je prostě miláček :D chtěla bych všechnooo! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dobrou zkušenost s Mask of Magnamity a Angels on bare skin... naopak Fresh Farmacy mě zklamala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to FF je takové sporné. Já si to vždy nanášela na noc na postižená místa a pomohlo to. Ale na klasické používání ( myslím velký kus) nevím.

      Vymazat
  7. Jako když vidím, jak je to na tom talířku s tím ovocem, tak bych to raději snědla místo toho, než si to dávat na pusu :-D Super!

    OdpovědětVymazat
  8. ​Ahoj :)

    vidím, že máš zkušenosti s LUSH - přesně takové lidi potřebuju! Chci Tě poprosit o pomoc s výzkumem, který má zjistit co motivuje zákazníky LUSH k nákupu a jak zlepšit jejich služby. Budu moc ráda, když mě, přestože cizince, pomůžeš na cestě k bakalářské práci.

    https://docs.google.com/forms/d/13naFRgDH5oB-e_6rcuR6Exy37YXr9eQCU77c9GRoA8g/viewform

    Budu ti moc vděčná za pomoc!

    Marie

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.