{ kosmetika } I ♥♥♥♥ The Body Shop

29. března 2013

The Body Shop stejně jako Lush patří ke značkám, které mi každý den zpříjemňují život. Jak už jsem psala v minulém článku miluju vůni Moringy The Body Shop navíc netestuje na zvířatech a jejich produkty jsou 100% vegetariánské!

No, ale i když jsem si to nemyslela, tak jsem našla další božskou vůni. A to je Passion Fruit ( na fotce fialové - máslo + sprchový gel). Nechci se tu rozplývat nad tím, jak nádherně to voní (stejně by to nešlo vyjádřit slovy:-). Ale pokud máte rádi přímo tohle ovoce, tak budete milovat i tuhle řadu. 

A protože spotřeba krému je vysoká, objednala jsem si ještě višňový ( kupodivu mi vůbec nevoní) a pak taky perníčkový z vánoční kolekce ( voní krásně). Dvě tašky to už je jen takový bonus na víc, ale vypadají pevně a mají hezky design.

Másla mají super konzistenci a obsahují např. med z Etiopie, oříškový olej z Peru, olivový olej z Itálie a mnoho další skvělých ingrediencí. Vstřebávají se rychle a na těle vydrží vonět hrozně moc dlouho! (což já považuji za velké plus) Pokožka je po nich navíc úžasně hydratovaná.

O sprchovým gelech jsem už taky psala ( zde ) takže se nebudu moc rozpisovat. Vůně skvělá, stačí maličko a můžete je používat i jako pěnu. 


♥ The Body Shop opět nezklamal! ♥





A TOHLE JE PRAVDA!




A na závěr - nová kolekce Leona Lewis s jelenem! 




Tyto výrobky si můžete zakoupit v ČR ( např. v Palladiu) nebo objednat z anglického e-shopu ( zde ). Tak jak to bývá i u Lushe, ceny v UK jsou o hodně příjemnější. Výhoda při koupí v ČR je však ta, že si vše můžete přímo v obchůdku očuchat a holky v obchodě Vám rády poradí ;)

Máte tip na nějaké další voňavé tělové krémy? 

10 komentářů

  1. hmm túto značku ja tiež veľmi môžem :)

    OdpovědětVymazat
  2. TBS já můžu! Hlavně tělová másla, mňam :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je výstižné ( mňam) :) Máš nějaké favorita? Že bych měla zase důvod k nákupu :-D

      Vymazat
  3. O něm jsem ještě neslyšela, díky za typ!:)
    Krásný blog!:)

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.