{ vlasová kosmetika } Kérastase Nutritive - Bain Nutri-Thermique

26. března 2013

Kérastase je už dlouhou dobu mým velkým oblíbencem. Vlasy jsem měla hodně zničené a v současné chvíli vypadají o mnohem, mnohem lépe. V jednom z minulý článků jsme si mohli přečíst o mojí oblíbené řadě Cristaliste ( zde ). 

Když si nějakou značku oblíbím, nezůstane většinou u jednoho výrobku, myslím, že v tomto ohledu nejsem sama? :-) Tentokrát Vám chci ukázat výrobky Bain Nutri-Thermique. Je určena pro intenzivní výživnu s termoreaktivními složkami pro suché, zcitlivělé a dehydratované vlasy.Jelikož moje vlasy mají všechny tyto vlastnosti ( díky častému barvení ) musela jsem jí vyzkoušet. Dle zkušeností a recenzí si troufám říct, že patří taky k velmi oblíbeným a kupovaným řadám. 



Pokud jste zvyklí na hodně voňavé šampony, tak v tomto případě budete zklamáni. "Vůni" bych přirovnala k masce Gestil Wonder, která je hodně známá a také oblíbená. Já sama jsem jí měla, a musím říct, že jsem žádný zázračný výsledek nepozorovala. Každopádně mě ta "vůně" nijak nevadí, člověk to pár minut vydrží. Nepředstavujte si nějaký nepříjemný zápach, jen oproti voňavým sourozencům od Kérastase je to trošku vyjímka. A taky se přece říká - paráda, trp :-) 




A jak už to tak u Kérastase bývá stačí dát opravdu trošku. I přes vyšší cenu si tak myslím, že se investice vyplatí. Při střídání Vám šampon i maska vydrží hodně dlouho ( mám je už cca 4 měsíce) a jsou skoro plné. 






konzistence šamponu


4 komentáře

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.