{ lush } LUSH - VELIKONOČNÍ LIMITKY

1. března 2013

Původně jsem zde chtěla psát jen o Velikonočních limitkách, které teď zaplavily Lush. Podle letáčku, který mi přistál ve schránce jsem měla v merku koupit si pěnu Always Look on the Bright Side, mýdlo Easter Egg Hunt a pěnu do koupele Mrkvička.


Musím říct, že já jsem z všech Velikonočních výrobků zklamaná. Kde je ta vůně malin v Easter Egg Hunt?
Mrkvička prý voní po citrusech! A kde?
Jediné co trošku voní, ale opravdu nijak extrémně je Always Look on the Bright Side.

Ostatní výrobky mě taky nijak nenadchly, co Vás?

S prázdnou se, ale z Lushe neodchází :-))


Takže nakonec jsem se nechala od "víly" ukecat na Always Look on the Bright Side, možná i proto, že vypadá jako Comforter, který tak bezmezně miluji! A jaká je?
Co k tomu napsat. Už si ji nekoupím. Pěna je hned pryč, nevoní, prostě nic. Z Comforterem se nemůžu srovnat, ani trošilinku! Ale vyzkoušení nelituju, aspoň vím, že Comforter je opravdu číslo 1. :-)





Vždycky jsem si myslela, že mám všechny citrusové vůně z Lush už zmáknuté. Omyl! Nechápu jak jsem mohla přehlídnout Sexy Peel. Grepy, citrusy, limetky..všechno. Nádherně voní. Pokožka je po něm trošku sušší, ale stačí jí namazat a je to zase v pořádku. Za tu vůní to opravdu stojí. Lepší mýdle je už snad je Sněžítko z vánoční limitky.


No a nakonec balzám na rty. Já čokoládu miluju a tak jsem bez Chocolate Whipstick nemohla odejít. Mám ho po 3 a musím říct, že se stále řadí k mým TOP oblíbencům. Já už mám těch balzámu tolik, že je ani nestíhám upotřebovávat, ale pořád dál kupuju. To zná určitě každý z Vás. :-)

A jako dáreček jsem dostala krém Lovely Jubblies na prsa a dekolt, o kterém jsem netušila, že vůbec existuje :-) Má příjemnou konzistenci a moc krásně voní.


 A nakonec ještě tip pro milovníky Španělka či jiných jižních zemí :-) Festival Španělského filmu je opravdu skvělý zážitek. My jsme si s kamarádkou nejvíce užili komedii Svět patří nám. Letos už jej bohužel nestihnete, příští rok si ho však určitě nenechte ujít :-)


Jaké máte zkušenosti s Velikonočníma limitkama Vy?

6 komentářů

  1. Ahoj, mě se z těch velikonočních limitek nelíbí vůbec nic tak zřejmě nic kupovat ani nebudu, mám ještě dost Vánočních věcí, tak je musím napřed spotřebovat.
    Můžu se zeptat jakto, že ti chodí do schránky letáčky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, jsem ráda, že nejsem jediná koho velikonoční limitky nenadchly :-) Já už ani netuším, jednou jsem se tam zaregistrovala a od té doby mi chodí letáčky. Ale kde, to už opravdu nevím :-/

      Vymazat
  2. No to jsem ráda, že nejsem sama, kdo je zklamaný. Já si nakonec koupila i tu mrkvičku, ale je to hrůza. Dorazili jim teď nějaké nové, tak by to možná stálo za to očíhnout :-D S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, četla jsem, že jim něco nového dorazilo. Tak kdyby jsi vyzkoušela, určitě se ozvi jak jsi spokojená ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.