{ kosmetika } say goodbye + vyhlášení giveaway

26. června 2013

Dneska po dlouhé době kosmetický článek. Už ho mám připravený pěknou dobu, ale pořád jsem se nemohla "dokopat" k dopsání.

Mezi blogerkami je hodně oblíbená rubrika "Spotřebováno". Jelikož se mi tyhle články líbí a i u mě se sešlo pár takových výrobků tak jsem se rozhodla jej také napsat. 

Jo a obaly jsme si šikulka už vyhodila tak nevím zda názvy budou úplně přesné :-/


1. a 2. - Scrabík a tělové mléko ( Sephora )
Dostala jsem je v nějakém balíčku a je to už opravdu dlouha doba. Od té doby jsem je v Sephoře neviděla, takže je možné, že se už nevyrábí. Je to velká škoda, jelikož voněly božsky a  i co se týče používání byly super.
Cena: nevím

3. Tea Tree Water ( Lush )
Pleťová voda od Lushe je mojí stálicí. Je to už moje 4 lahvička a dá se říct, že jinou už nepoužívám. Není příliš parfemovaná a vyhovuje mi, že stačí dát trošku. Pleť nijak nevysušuje takže si myslím, že je vhodná pro všechny.
Cena: cca 150,-Kč

4. Čistící gel ( Sephora )
Kupovala jsem ho v akci 3+1 ( více zde ), kde jsem už psala i o gelu. Rozhodně jej nepovažuju za špatný, ale myslím, že je srovnatelný s levnějšími výrobky.
Cena:  cca 199,-Kč
5. Sprchový gel Fuzzy Peach ( The Body Shop )

Kosmetiku TBS miluju a miluju i jejich sprchové gely. Tenhle broskvový voněl nádherně a celkově byl výborný. Sprcháče vydrží dlouho, protože stačí dát opravdu trošičku.
Cena: 2 libry( kupovaný v UK )

6. Dvoufázový odličovač očí ( Balea )
Myslím, že tenhle odličovač patří mezi hodně oblíbené. Je dvoufázový - voda + "olej". Stačí protřepat a můžete použít. Odličuje perfektně. Jediná výtka z mé strany je to, že mi cca po půl roce nešel obsah smíchat. Stalo se Vám to někomu?
Cena: cca 70,-Kč

7. Tělové máslo " Cukrová Pusinka" ( Balea )
Už můj třetí kelímek. Víc není asi potřeba dodávat :) Naprosto super, božská vůně, nejraději bych se tím mazala pořád. Konzistence super, výdrž super. Určitě vyzkoušejte.
Cena: cca 80,-Kč

8. Heřmánkový šampon ( Klorane )
Jeden z nejlepších šamponu vůbec. Má nádhernou vůni, která je příjemná a ne nijak výrazná. Je určený hlavně pro blond vlasy. Začala jsem ho používat potom co mě hodně svědila pokožka hlavy a musím říct, že mi hodně pomohl. Klorane šampony jsou hodně chválené takže uvažuju, že si pořídím i nějaké další. 
Cena: do 200 Kč ( seženete v lékarně )



9. Maska na obličej H&M )
Viděla jsem tip na masky někde na blogu a tak jsem si jich pár koupila. U této masky řeknu jen UŽ NIKDY VÍCE! Hned po nanesení mě začal strašně pálit obličej ( já snesu všechnu kosmetiku ), hned jsem to smývala, ale na druhý den mi samozřejmě vyskočila vyrážka na celém obličeji. Ostatní už mám tak strach použít. Pokud teda chcete vyzkoušet tak prvně na ruce nebo na nějakém menší místě.
Cena: už nevím 






**************************************
Vyhlášení giveaway

Výherci jsou aranell.ix@gmail.com ( šampon Mythic Oil ) a daisy26@seznam.cz ( kokosový šampon  ). Výhercům gratulujeme a vy se již brzy můžete těšit na další giveaway ;)

**************************************








1 komentář

  1. I'm not sure why but this web site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check baсk later on anԁ sеe іf thе problem ѕtill еxists.


    Lοok intο my web-site ... macho alfa

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.