Velká Balea recenze I.

1. srpna 2013


Velká recenze levných výrobků Balea, které jsou právě teď v mojí koupelně :-)


**********************************

Vlasy

Na vlasy toho mám poměrně málo. Kdysi jsem používala i šampony, ale v poslední době jsem od nich upustila.

(zleva)


More Blond Spray
- nálepka se již odlepila, takže přesný popis dodat nemůžu. Řekla bych, že poměrně známý sprej na "zesvětlení" od Baley. Používala jsem ho tak rok zpět, žádný extra efekt jsem nezaznamenala. Je ve spreji a smrdí hodně čpavkem.

Blond balzám na vlasy
- už jen zbytek kondicionéru. Měla jsem k němu i šampon, který jsem vypotřebovala ( taky Vám vždycky dojde první šampon ? :-) Neobsahuje silikony. Nic extra to není. Takový průměr.

Kúra pro barvené vlasy ( s kokosem a mlékem )
- 2-minutový kúra vhodná pro barvené a tónované vlasy. Stačí opravdu troška, takže Vám kúra vydrží dlouho. Neřekla bych, že je to nějaký zázrak, ale špatná určitě není. Má krásnou vůni, trošku jako kozí kosmetika, o které jsem psala tady. Je zase bez silikonu. 

**********************************


Tělo

Z tělové kosmetiky mám poměrně hodně oblíbenců, které si kupuju už pravidelně.

( první obrázek - zleva )


Tělová emulze ( černý rybíz )
- tělová emulze s obsahem 40% olejů ( mandlový a slunečnicový. Už jsem o ní psala tady a pořád patří mezi moje oblíbené. Mám už druhou tubu ( skoro prázdnou ) a musím říct, že nevím zda je ještě k sehnání? Dneska jsem byla zrovna v DM a nikde jsem jí neviděla. Krásně voní a i když jsou tam oleje, tak pokožku nemastí a rychle se vstřebává.

Tělový peeling ( s citronem )
- objevila jsem ho poměrně nedávno. Nádherně voní a jako peeling mi vyhovuje. Určitě si ho koupím znovu. Píšou, že se jedná o limitku, ale kdoví ( víme jak to chodí u Baley ).

Tělový krém ( cukrová pusinka )
Tohle je myslím, tak profláknutý produkt, že ani není potřeba nic moc psát. Dneska jsem v DM taky neviděla, tak doufám, že jí nezrušili. Už moje 3 krabička a jsem nadmíru spokojená. Tohle totiž tak nádherně voní !! Obsahuje kokosový olej ( který tam teda necítím ) a olivové máslo. Krásně se vstřebává, ale moc dlouho mi v kelímku nevydrží. Mažu se s ní totiž pořád!
Koupila jsem si jí díky Petře ;-)

Krém na ruce ( malinový )
- další super voňavá věc. Je trošku vodnatý, takže se vstřebává trošku déle. Používám ho i na tělo. Dneska jsem viděla, že mají i borůvkový a mandlový, ty můžou být taky super. Má praktickou pumpičku, takže je super třeba do práce na stůl. 

Krém na paty
- byl v krabičce ( myslím ), kterou jsem už vyhodila. Má za cíl pečovat o paty, což si myslím, že perfektně splňuje. Teď v létě se sním mažu každý den po koupeli a paty jsou pořád super hebké.


( druhý obrázek - zleva )


Bylinná koupel ( meduňka )
- možná bych řekla novinka , protože jsem viděla poprvé včera.  Je to bylinná koupel s meduňkou a éterickým olejem. Měli ještě další tři vůně ( eukalyptus a levanduli ). Mě nejvíce voněla meduňka, tak jsem si jí vzala. Stála okolo 40,-Kč a zatím jsem moc spokojená a určitě si koupím ještě levanduli. 

Sprchové gely ( Fiji Maracuje a Brazil Mango )
- sprchové gely od Baley mám hrozně ráda, jelikož nádherně voní a i když pak vůně nijak extra nevydrží na těle tak mi to nevadí. Tyhle dva jsou naprosto super voňavé, tak určitě vyzkoušejte. :-) Myslím, že v těch samých vůních mají i tělové mléka. 

Tělový krém ( kokos )
-  další oblíbenec. Krásně voní, je mega velký ( 500 ml ) a na moje nonstop mazání skvělý. Rychle se vstřebává a krásně voní. 

**********************************


Pleť

Pleťovou kosmetiku od téhle značky moc nepoužívám, ale mám tady taky pár oblíbenců.

( první obrázek - zleva )


Peelingová masky s enzymem
- nevím proč jsem si jí kupovala, ale znovu už si jí nekoupím. Sice hezky voní, ale nechápu proč se jmenuje peelingová, jelikož konzistence je jako krém. 

Balzám na rty ( grapefruit )
- tady jsem si narychlo potřebovala koupit balzám a když jsem viděla grapefruit tak to bylo jasné :-) Není rozhodně špatný a voní krásně ( i po delší době ) na rozdíl třeba od balzámu od Nonique.

Gel na akné 
- krabičku jsem opět vyhodila. Je to průhledný gel, který si dáte na pupínek. Gel zaschne a poté jej sloupnete ( třeba ráno ). Mě pomáhá, takže můžu doporučit!

Oční krém
- nepoužívám ho prioritně, mám ho v kosmetické taštičce a když někam jedu tak jej použiju. Jinak používám jiný ( recenze ještě nebyla ). Vyhovuje mi, ale favorit to není.

Vazelína s měsíčkem 
MILÁČEK ROKU!
- nejlepší a nejmilovanější výrobek od Baley. Moje x-tá krabička. Tuhle vazelínu miluju! Používám na tělo, na nehty, na obličej, na suchou kůži, na paty, na jizvy, na odřeniny a na x dalších věcí. Nádherně voní a vždycky mi pomůže! Vydrží neskutečně dlouho i při pravidelném používání. 

( druhý obrázek )


Odličovací ubrousky 3 v 1
- odličovací ubrousky používám jen v nouzi ( třeba když někam cestuju nebo teď až budu v porodnici :-) Tyhle od Baley mi vyhovují. Mají fajn cenu a odličují dobře. Pleť si pak ještě buď dočištuju dětskými vlhčenými ubrousky nebo pleťovou vodou. 


**********************************


Ruce



Antibakteriální gel na ruce
PROPADÁK ROKU! 
- nejhorší gel na ruce co jsem kdy měla. Ruce jsou po něm spíše upatlané než jakože "čisté". Nikdy více. 


**********************************








10 komentářů

  1. Baleu moc nekupuji, nějak jsem k němu časem ztratila vztah... ale s hodnocením antibakteriálního gelu na ruce musím víc než souhlasit! Opravdu spíše upatlává než čistí.
    www.gleysishere.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si na některé produkty hrozně zvykla, ale všechno nemají super samozřejmě. No o tom gelu se na FB strhla docela dlouhá diskuze :)

      Vymazat
  2. Sprchové gely jsou super, taky je mám ráda. Šampony jsem taky párkrát měla, ale nic moc. Hlavně ten kokosový, i když byl všude chválený. Vazelínu určitě vyzkouším. A ten gel taky mám a je děsný :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kokosový jsem měla taky, ale už si moc nepamatuju. Vazelínu vyzkoušej ;)

      Vymazat
  3. Tu koupel jsem taky ještě neviděla, a vyzkouším jí. Za tu cenu je to super. Ten gel mi taky nevyhovuje, měla jsem ho jen jednou a skoro celý jsem ho vyhodila. Jinak ty sprcháče taky miluju a mají i tělové mlíka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, pěnu vytvoří, samozřejmě tam nezůstane nijak extra dlouho, ale šla jsem do koupelny za dvě hodiny a pořád to tam vonělo :)

      Vymazat
  4. Pěkná recenze. Ve všem co mame stejné se shoduju. Jinak vazelínu si teda musim koupit také!<3 A asi vyzkoušim i nějaký balzám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Baleu považuji za dobrou značku, cenově dostupnou a plní to, co má, na druhou stranu v ní ale nějak extrémní kvalitu nevidím, když ji srovnávám třeba s tímto. Každý ale ať si vybere to, co se mu líbí, protože zvlášť ve světě kosmetiky je to velice individuální a to, co vyhovuje jednomu, může druhý ihned vyhodit :) Stejně si ale myslím, že přírodní kosmetika je mnohem lepší než ta klasická, i když není úplně bezchybná.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, zajímavý článek

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.